Konut Haberleri
05 Kas 2017 08:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:31

İstanbulluya ucuz konut müjdesi!

Kiradan bıkan İstanbullulara iyi haber Kiptaş'tan geldi. Şirket Silivri’de bir ay içinde 2 bin konutluk bir projeyi satışa sunacak.

İstanbulluya ucuz konut müjdesi!
Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Akşam gazetesinden Şenay Büyükköşdere'ye yeni projelerle ilgili bilgi verdi. Silivri’de bir ay içinde 2 bin konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını söyleyen Büyükköşdere, “Evi olmayan vatandaşları piyasanın çok altında rakamlarla ev sahibi yapacağız” dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Kiptaş, vatandaşı ucuz fiyatlarla ev sahibi yapmak için konut üretmeye devam ediyor. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projelerinin her zaman yoğun ilgiyle karşılaştığını ifade ediyor. Yıldırım’ın verdiği bilgilere göre, Kiptaş önümüzdeki günlerde evi olmayan İstanbulluları kısa süre içinde çok ucuz fiyatlarla ev sahibi yapacak projelerin hazırlığı içinde. 

PENDİK'E DE 350 KONUT 

Yıldırım, "Çok yakında 2 bin konutluk bir projeyle vatandaşların karşısına çıkıyor olacağız. Evi olmayanları piyasanın çok altında, uygun fiyata ev sahibi yapacağız. Silivri’de uygun fiyata bir arazi aldık. Buraya ilk etapta 2 bin konut yapacağız. 1.-1.5 ay içerisinde bu projeyi satışa çıkacağız. İlerleyen zamanlarda projenin ikinci etabı da olacak. Bu arada Pendik’te de yine çok uygun fiyatlı 350 konutluk bir projemiz olacak" dedi.