Konut Haberleri
19 Kas 2018 14:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 06:02

İstanbul'daki lüks sitede 'haşema' krizi!

Acıbadem’deki sitede, işadamı Fevzi İnci’nin kızının havuza haşema ile girmesi engellendi. İnci, komşusuyla yaşadığı tartışma sonrası beyin kanaması geçirip felç kalırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul'daki lüks sitede 'haşema' krizi!
İstanbul Acıbadem'de bulunan Almondhill Sitesi'nde yaşanan haşema skandalı bir kişinin beyin kanaması geçirmesine yol açtı. İddiaya göre, mağdur iş adamı Ahmet Fevzi İnci'nin eşi ve kızının sitede bulunan havuza haşema ile girmesi engellendi. İnci, haşema giyen kızı ile birlikte havuza gittiği sırada yönetim ve komşusu ile yaşadığı tartışma sonrası beyin kanaması geçirdi. Günlerce yoğun bakımda kalan Ahmet Fevzi İnci, felç oldu. Mağdurun eşi Emel İnci şüpheliler hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Acıbadem'de bulunan Almondhill Sitesi'nde yaşanan haşema skandalı bir kişinin hayatını kısıtladı. Haşema ile havuza girmek isteyen ailesi engellenen iş adamı Ahmet Fevzi İnci, beyin kanaması geçirdi. Olaylar ardından mağdurun avukatı, site yöneticisi Ali Çoban ve komşusu Orhan Tural hakkında suç duyurusunda bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen suç duyurusunda, Ahmet Fevzi İnci, eşi Emel İnci ve çocuklarının sekiz senedir İstanbul Acıbadem'de bulunan Almondhill Sitesi'nde ikamet ettiği kaydedildi. Site içerisinde genel kullanıma açık 3 ayrı havuzun bulunduğu ve İnci ailesinin diğer site sakinleri gibi bu havuzları kullanma haklarının olduğu belirtildi. Fakat İnci ailesinin, site yönetici Ali Çoban ve sekiz senedir komşuları olan Orhan Tural tarafından hiç olmayacak sebeplerden dolayı yıllardır havuzu kullanmasının engellendiği ifade edildi. Bu isimlerin engelleme sebebi olarak ise kızlarının haşema ile havuza girmek istemesini gösterdiği kaydedildi.

GÖREVLİLERCE UZAKLAŞTIRILDI 

Suç duyurusunda, Ahmet Fevzi İnci ve ailesinin her defasında zorbalığa uğradığı, çocuklarını izlemeye giden Emel İnci ve Ahmet Fevzi İnci'nin verilen talimat üzerine kasıtlı olarak havuz kenarından güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldığı belirtildi. Ailenin yapılan bu davranışları her seferinde sükûnet ile karşıladığı ifade edildi. Ayrıca bu hukuksuz davranışların sitede ikamet eden diğer kişilerce de bilindiği, bu durumun kişilik haklarını ve şahısların iradelerini yok saydığı, haşema ile havuza girmek isteyenlere hastalıklı gibi muamele yapıldığı kaydedildi. Emel İnci'nin kimseyi rahatsız etmemek için haşema ile sabah havuza girmesinin dahi engellendiği belirtildi. 

DAVA AÇILMASI İSTENDİ 

Suç duyurusunda, şüpheli Ali Çoban ve Orhan Tural hakkında 'Nefret ve ayrımcılık', 'Hakaret', Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' ve 'Taksirle yaralama' suçları kapsamında soruşturma başlatılarak kamu davası açılması talep edildi. Savcılıkça olayla ilgili soruşturma başlatıldı.