Konut Haberleri
21 Mar 2017 15:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:04

İstanbul'da en ucuz evler nerede bulunur?

Markalı projelerin artışıyla yükselen konut fiyatları İstanbul'da giderek yükseliyor. Peki uygun fiyatlı evler nerede bulunur?

İstanbul'da en ucuz evler nerede bulunur?
Artan markalı projeler, yükselen nüfusu ve taleplerin büyümesi ile birlikte İstanbul’da satın alınabilecek ev seçeneklerinde de artış yaşandı. Fiyatların yüksek olmadığı, en ucuza ev satın alabileceğiniz İstanbul semtlerini sizler için araştırdık.

1. Beylikdüzü
İstanbul Avrupa yakasının gelişmekte olan ve son zamanlarda oldukça popüler hale gelen semtlerinden biri Beylikdüzü. Bu semtte inşa edilen birbirinden şık siteler, yeni apartmanlar ve daireler İstanbul’un diğer semtlerine göre oldukça ucuz fiyatları ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü’nde satılık ev fiyatları 200.000 ile 400.000 TL arasında değişiyor.

2. Esenyurt
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinin semtlerinden biriyken 2008 yılında Kıraç ile birleşerek ilçe haline gelen Esenyurt, konut projeleri açısından oldukça fazla alternatife sahip semtlerden bir diğeri. Esenyurt semtinde bulunan evler de İstanbul’un diğer bölgelerine göre oldukça ucuz. Esenyurt’ta satılık ev fiyatları ortalama 100.000 – 300.000 TL civarında.

3. Gaziosmanpaşa
En fazla göç alan ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa, kentsel dönüşümün de etkisiyle son zamanlarda bir çok yeni konut seçeneği sunar hale geldi. Bugün uygun fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenlerin tercih edebileceği semtlerden bir diğeri olan Gaziosmanpaşa’da satılık ev fiyatları 150.000 ile 400.000 TL arasında değişiyor.

4. Silivri
İstanbul şehir merkezinin yaklaşık olarak 70 km batısında bulunan ilçe, doğusunda Büyükçekmece, batısında Marmara Ereğlisi ve Çorlu ile İstanbul’un en uçlarda yer alan ilçelerinden biri. Şehir merkezinin diğer semtlere nispeten daha uzak kaldığı bu ilçe doğal yaşam ve sakinlik isteyenler için eşsiz bir seçenek. Ev fiyatları ise Silivri’de oldukça uygun. Silivri’de satılık ev fiyatları ortalama 100.000 – 400.000 TL civarında.

5. Tuzla
İstanbul’un Anadolu yakasında da uygun fiyatlar ile ev sahibi olabileceğiniz bir çok semt bulunuyor. Orta derecede kalabalık nüfusu ile kolaylıkla ev bulabileceğiniz ve uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz semtlerden biri olan Tuzla’da ev fiyatları 220.000 ile 700.000 TL arasında değişiyor.

6. Kartal
İstanbul’un Anadolu yakasında, Marmara Denizi’nin kıyısında bulunan Kartal, aynı zamanda Maltepe, Sultanbeyli ve Pendik ilçelerine komşu. Deniz yolu ulaşımının aktif olarak kullanılabildiği ilçelerden olan Kartal’da satılık ev fiyatları ise ortalama 200.000 – 300.000 TL civarında.

7. Kurtköy
İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı olan Kurtköy; Tuzla, Sultanbeyli ve Şile ilçelerine komşu. Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan yakınlığı ile tercih edilen Kurtköy, ucuz ev satın alabileceğiniz İstanbul semtleri arasında. Kurtköy’de satılık ev fiyatları 170.000 ile 400.000 TL arasında değişiyor.

8. Sultanbeyli
sultanbeyli satılık konut fiyatları

Anadolu yakasında uygun fiyatlarla ev alabileceğiniz semtlerden bir diğeri ise Sultanbeyli. Ortasından İstanbul’un önemli bağlantı yolları geçtiği Sultanbeyli’de satılık ev fiyatları ortalama 160.000 ile 400.000 TL civarında.
ETİKETLER
#İstanbul #ucuz ev