Gündem
24 Eki 2015 09:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:38

İstanbul'da çileli gece!

İstanbul'da dün gece yaşanan trafik sıkıntısı kent genelinde yolların kilitlenmesine neden oldu. Trafik yoğunluk oranı yüzde 90'a ulaşınca, insanlar saatlerce yollarda kaldı.

İstanbul'da çileli gece!
İstanbul'da okulların açılmasından bu yana her geçen gün artan trafik yoğunluğu, dün akşam saatlerinde yollara çıkan vatandaşları kahretti. Kentte öğleden sonra başlayan yağmur nedeniyle trafik felç oldu. İBB'nin verilerine göre kent genelinde trafik yoğunluğu oranı yüzde 90'a ulaştı. Yoğun trafik gece saatlerine kadar devam ederken, maddi hasarlı kazalar da meydana geldi.

İstanbul'da dün Cuma günü olmasının ve yağmurun etkisiyle trafik felç oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) haritasında trafik yoğunluk oranı yüzde 90'a ulaştı. TEM ve E-5'teki yoğunluk gece saatlerine kadar devam ederken, köprülerde de trafik adım adım ilerledi.

Bu arada kent genelindeki çeşitli noktalarda maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Boğaziçi Köprüsü'nde, Anadolu yakasına geçişte meydana gelen kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapandı.

Yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri de oluştu.