Konut Haberleri
13 Kas 2012 14:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:11

İstanbul’a navigasyon bile yetişemiyor!

Yeni yatırımlar İstanbul'u Moskova ve Sao Paulo'nun ardından navigasyonda en fazla güncelleme isteyen üçüncü şehir yaptı.

İstanbul’a navigasyon bile yetişemiyor!

İstanbul'da hız kazanan yol ve altyapı çalışmalarına navigasyan sistemleri yetişemiyor. İstanbul, Moskova ve Sao Paulo'nun ardından navigasyonda en fazla güncellenen üçüncü şehir oldu. İstanbul'un sanal haritaları ve güncellenmesi ise KOBİ'lere emanet.

Denizlili girişimci Alim Küçükpehlivan ile kardeşi Tuncay Küçükpehlivan'ın haritalama ve navigasyon alanında kurdukları Başarsoft, alanında dünyanın en hızlı büyüyen şirketi olmayı başardı. Google ve emniyet gibi kurumlara da haritalama yapan Başarsoft, özellikle İstanbul'da büyük bir tecrübe yakaladı. 2011'de satılan 600 bin navigasyon cihazının 450 bininde kendi haritalarının kullanıldığını söyleyen şirketin kurucu ortağı Alim Küçükpehlivan, "Moskova ve Soa Paulo'dan sonra en fazla altyapı çalışması İstanbul'da gerçekleşiyor. Bu da bizim için devamlı güncelleme anlamına geliyor. Kendimize ait 10 özel kamera donanımına sahip aracımızla sürekli güncelleme yapıyoruz" dedi.

SABAH

Haberin devamı için linke tıklayın;

http://emlak.sabah.com.tr/guncel/istanbul_un_hizina_navigasyon_yetisemiyor.html