Ekonomi
17 Haz 2016 09:06 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:26

İş Bankası'ndan çocuklara karne hediyesi

Türkiye İş Bankası, 9 yıldır yürüttüğü “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası kapsamında bu yıl çocuklara 1 milyonu aşkın kitap hediye edecek.

İş Bankası'ndan çocuklara karne hediyesi
İş Bankası’nın çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak ve yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla, 2007-2008 eğitim ve öğretim döneminde başlattığı “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası bu yıl da devam ediyor.

Kampanya kapsamında bugün karnelerini alacak ilk ve orta öğretim öğrencilerine İş Bankası şubelerinden 1 milyonu aşkın Kitap hediye edilecek. Kitap sevgisi aşılamak, merak duygusu uyandırmak, soran ve sorgulayan bir neslin gelişmesine katkı sağlamak hedefiyle her yıl farklı kitapları çocukların beğenisine sunan İş Bankası, bu yıl Çağlar Sunay’ın hazırladığı “Mars’a Nasıl Giderim? Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar” kitabını dağıtacak.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, kampanaya ilişkin basın toplantısında “Merak, sorgulama, araştırma ve okuma alışkanlıkları genç yaşta kazandırılmalı. Geleceğimizi şekillendirecek nesillere, değeri ölçülemeyecek çok kıymetli bir hazine olan okuma alışkanlığının kazandırılmasına ve sevdirilmesine katkı yapmayı sürdüreceğiz” dedi.