Teknoloji
20 Ara 2015 13:56 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:55

iPhone 6s 1 dolara!

Apple, yeni cihazı iPhone 6s'i 2 yıl kontratlı olmak şartıyla 1 dolardan satışa çıkardı. Kampanya 1 hafta geçerli olacak.

iPhone 6s 1 dolara!
Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6s'in tanıtılması ile birlikte ülkemizdeki GSM firmaları uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile 6s satışlarına devam ediyor ancak ülkemizde uygulanan yüksek vergi nedeni ile akıllı telefonların fiyatlarında yükselme olduğu için vatandaş yurt dışından cihaz getirmenin yollarını arıyor.

Türkiye'de fiyatı pahalı
Ülkemizdeki bu fiyatlandırma Avrupa ve Asya ülkelerinde uygulanan vergilendirme sistemine göre çok daha düşük bir seviyede olması ile birlikte özellikle Apple firmasının akıllı telefonlarını alacak olan kullanıcılar yurt dışına giderek akıllı telefon satın almaktalar.

Fiyatı 1 dolar
Ancak Apple, Verizon Wireless ve Sprint ile anlaşması sonucunda yeni akıllı telefonu olan 6s modelini 2 yıl kontratlı şekilde 1 Dolar'dan satışa sunuyor. Bu kampanya dahilinde kullanıcılar 24 ay sözleşme ile ayda sadece 1 Dolay yaklaşık olarak 3 TL ödeyerek Apple iPhone 6s satın alabilmekteler.

Kampanya 1 hafta geçerli
Bu kampanya sadece bu hafta sonu için geçerli olmakla birlikte Pazartesi gününden itibaren kullanıcılar 24 ay kontratlı olmak üzere Apple iPhone 6s satın almak istediklerinde ise firmaların eski ücretlendirme tarifesine uymaları gerekecek.