Konut Haberleri
14 Kas 2012 18:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:11

‘İnşaatta Kalite’yi tartıştılar

BASF’nin sponsorluğunda, İMSAD ve TÜSİAD işbirliğiyle gerçekleşen 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2012’de “Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet” tartışıldı

‘İnşaatta Kalite’yi tartıştılar

BASF, 2009’dan bu yana İMSAD ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “4.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2012”nin ana sponsoru oldu. 13 Kasım 2012’de İstanbul Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen zirvede “Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet” konusu ele alındı. İkinci kez, sıfır karbon bir etkinlik olarak düzenlenen organizasyonun açılış oturumunu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve İMSAD Başkanı Hüseyin Bilmaç gerçekleştirdi. BASF Yapı Kimyasalları Satış ve Pazarlama Direktörü Galip Sayıl, zirvenin “Sürdürülebilirlik ve Hedefler” konulu özel oturumuna konuşmacı olarak katılarak, BASF’nin sürdürülebilirliğe yönelik bakış açısını ve bu alanda yaptığı çalışmaları katılımcılara aktardı.

BASF, Türkiye’de inşaat sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan “4.Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi 2012”ye bu yıl da ana sponsor oldu. İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) stratejik iş birliğiyle, 13 Kasım 2012’de İstanbul Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleştirilen zirvede bu yıl, “Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet” konusu ele alındı.

2009’dan bu yana İMSAD tarafından düzenlenen zirve, bu yıl ikinci kez sıfır karbon bir etkinlik olarak gerçekleştirildi. Gün boyunca salonda yapılan karbon emisyonu ölçümü zirvenin en dikkat çekici etkinliklerinden biri oldu. İnşaat sektörünün gelişimini destekleyen ve en ilgili çekici organizasyonlarından biri olan 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi açılış oturumu ve özel oturumu takip eden 3 farklı oturum ile katılımcıları ağırladı.