Konut Haberleri
01 Kas 2012 10:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:06

'İnşaatta kalitenin' zirvesi

İnşaat sektörünün en heyecan verici buluşması haline gelen Uluslararası İMSAD İnşaatta Kalite Zirvesi bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.

'İnşaatta kalitenin' zirvesi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin 2009 yılından bu yana organize ettiği (İMSAD) Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl TÜSİAD’ın stratejik iş ortaklığında 13 Kasım’da Four Seasons Bosphorus’ta düzenleniyor. Ana teması Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet olan zirvenin ana sponsoru BASF, özel sponsoru ise Demirdöküm…

İnşaat sektörünün en heyecan verici buluşması haline gelen Uluslararası İMSAD İnşaatta Kalite Zirvesi bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. Bu yıl TÜSİAD’ın stratejik iş ortaklığında gerçekleştirilecek zirvenin ev sahipliğini İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ile birlikte yapacak. Ana teması ‘Sürdürülebilirlik ve Küresel Rekabet’ olan zirve,  sıfır karbon etkinlik olarak planlanıyor.

Four Seasons Bosphorus’ta 13 Kasım’da düzenlenecek zirveye birbirinden güncel başlık ve sektörün önde gelen isimleri konuk olacak.  

Zirvenin ‘Sürdürülebilir Kentler’ başlıklı özel bölümünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe özel birer sunum gerçekleştirecek.
Zirvede ayrca, ‘Sürdürülebilirlikte Liderin Rolü ve Markanın-Sanayinin Gücü, Gelecek Vizyonu ve Trendler, İnşaat Endüstrisindeki Rekabetin Yeni Trendleri’ başlıkları ünlü simalar tarafından irdelenecek.  GYODER, İNTES, KALDER, SKD Türkiye, TİM, TürkMMMB, TMB’nin desteklediği etkinlik Sunay Akın’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. Zirvede Fatih Türkmenoğlu da özel bir oturumda Sürdürülebilirlik ve Hedefler başlığını katılımcılarla tartışacak.

BASF A.Ş.’nin ana sponsorluğunda düzenlenen 4.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne ayrıca Demirdöküm A.Ş. Özel Sponsor olarak destek verdi. Zirvenin sponsorları arasında AKG Gazbeton, Eczacıbaşı Yapı, Duravit, DYO, Wilo Pompa, Enka Holding, Nurol Gayrimenkul yer aldı. İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracat Birliği) ile Traçim Çimento’nun destek sponsoru olduğu etkinliğin Sıfır Karbon Sponsorluğu’nu ise Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık firması üstlendi.