Konut Haberleri
22 Kas 2014 11:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:10

İnşaatçılar bu zirvede buluşacak

İMSAD'ın bu yıl 6. kez düzenleyeceği "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", İstanbul'da başlayacak.

İnşaatçılar bu zirvede buluşacak
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin açıklamasına göre, Türkiye'nin inşaat pazarını büyütmek, sektörün kurum ve kuruluşları arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve ihracata pozitif katkı artırmayı amaçlayan dernek, 4 Aralık Perşembe günü düzenleyeveği zirveyle sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

İnşaat sektörünün 2015 yılı rotasının çizileceği zirvenin bu yılki ana teması "İş Birliği-Güç Birliği" olarak belirlendi. "Sektör güç birliği yapacak, Türkiye kazanacak" mesajının vurgulanacağı zirvede, 5 ayrı oturum düzenlenecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Fas Enerji Madenler Su ve Çevre Bakanı Mohammed Nabil Benabdallah'ın katılımının beklendiği zirvenin konuşmacıları arasında, İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği Başkanı Demir İnözü, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Yeşim Hatırlı yer alacak.