Konut Haberleri
11 Haz 2014 08:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:12

İnşaat sektörüne Bodrum’dan girdi

Tekstil yatırımları ile tanınan Gülle Ailesi, Gülle Bodrum Evleri’yle inşaat sektörüne giriş yaptı. 20 dubleks villa ve 10 flat daireden oluşan proje, Ortakent’in Kargı koyunda yükseliyor.

İnşaat sektörüne Bodrum’dan girdi
Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Ortakent’teki Kargı’da yer alan projede, tapu ve anahtar teslimi yapılıyor. Sadece sezonluk değil yılın 365 günü yaşanmak üzere tasarlanan projede fiyatlar 440 bin dolardan başlıyor.

Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, gayrimenkul sektöründeki ilk projesini Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bodrum’un gerek doğal güzelliği gerekse yat turizminin gelişmesiyle yerli yabancı çok sayıda turistin yıllardır en gözde tatil merkezi olduğunu vurgulayan İsmail Gülle, “Bodrum’un turizmde geleceğine olan inancımız tam. İlk projemizi Bodrum’da seçmemizin nedeni de bu” dedi.

İsmail Gülle, “Gülle Bodrum Evleri’yle sadece sezonluk değil yılın 365 günü Bodrum’un keyfini çıkarmak isteyen müşterilerimize eşsiz konfor ve ayrıcalık sunuyoruz” diye konuştu.  Projeyi 7 ayda tamamlayıp bitirdiklerini belirten İsmail Gülle, "İnşaatı hızlı yaptık. Firnans sıkıntımız olmadığı için bitirdikten sonra satışa çıkmaya karar verdik" dedi.

Yüzde 25 peşinat
Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Gülle de projede müşterilere çok cazip ödeme kolaylıkları sunduklarını belirterek, şunları söyledi:
“Anahtar ve tapu teslimine hazır olan projemizde öncelikle şirket olarak yüzde 25 peşinat ve iki yıl ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Peşin ödeme yapmak isteyen müşterilerimize özel iskonto olacak. Aynı zamanda Gülle Bodrum Evleri banka kredisine de uygun.” 

Flat daireler tasarladı
Bodrum’un sahil şeritlerinden olan Camel Beach’e 100 metre yürüme mesafesi olan proje, 8.5 dönüm arazi üzerine kurulu toplam 20 dubleks villa ve 10 flat daireden oluşuyor.
Kargı Koyu manzaralı projede, flat daireler 150 metrekarede  3+1, dubleks villalar ise 180 metrekarede 5+1’den oluşuyor. Lüks dubleks villalar ve flat dairelerin fiyatı 440 bin dolardan başlıyor.

Gümbet’e yeni proje geliyor...

Bodrum'u çok iyi bildiklerinin altını çizen İsmet Gülle, yeni projelerinden bahsetti. Gümbet'te 23 dönümlük arsa satın aldıklarını belirten İsmet Gülle, şunları söyledi:
"Burada 122 rezidans yapmaıyı planlıyoruz. İnşaat ruhsatını aldık. Ekim ayında inşaata başlayacağız. 2015 Haziran'ında tamamlayacağız. 2+1 ve 3+1 konutlar bulunacak. Yazlık bölge olduğu için kullanılmadığı dönemde kiraya verilebilecek."