Etkinlikler
17 Mayıs 2013 13:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:25

İnşaat 2023 toplantısının üçüncüsü İzmir’de gerçekleştirildi!

Ege Bölgesi'nde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hedeflerinin ele alındığı İnşaat 2023 toplantısı yapıldı

İnşaat 2023 toplantısının üçüncüsü İzmir’de gerçekleştirildi!

 


Ege Bölgesi'nde inşaat sektörünün bugünkü konumu, gelecek vizyonu ve hedeflerinin ele alındığı toplantıya, Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri izleyici ve panelist olarak katıldı. “İnşaat 2023” toplantısı, ünlü yazar senarist Gani Müjde büyük beğeni ile izlenen konuşmasıyla renklendi.
 
E.C.A. SEREL, Capital ve Ekonomist Dergileri'nin işbirliği ile, Türk inşaat sektöründeki hızlı gelişim ve büyüme üzerinde durarak, sektörün bugünkü konumu ile geleceğine dair vizyon ve hedef değerlendirmeleri yapmak amacıyla başlatılan “İnşaat 2023” buluşmalarının üçüncüsü İzmir'de gerçekleşti. İlki Antalya'da düzenlenen ve bir zincir olarak devam eden “İnşaat 2023” toplantıları, yıl içinde farklı kentlerde devam edecek.
 
Üçüncüsü İzmir'de düzenlenen “İnşaat 2023” toplantısında, Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren inşaat sektörünün temsilcileriyle birlikte, inşaat sektörünün bugünkü konumu, beklentileri ve hedeflerini masaya yatırıldı.
 
“İnşaat 2023” İzmir Toplantısı, E.C.A. SEREL markalarıyla faaliyet gösteren Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu ve , İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş açılış konuşmaları ile başladı.
 
Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren inşaat firmalarının katılımıyla, bölgesel değerlendirmeler ve hedeflerin ele alındığı panel gerçekleşti. “İnşaat 2023” İzmir Toplantısı, ünlü yazar Gani Müjde'nin izleyenlerin büyük beğenisini toplayan konuşması ile son buldu.
 
Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen;
 
Ege Bölgesi'nde İnşaat Sektörünün gelişimini hayranlıkla izliyor ve destekliyoruz.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Elmor A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Günderen “E.C.A. SEREL olarak ülkemizin inşaat sektöründeki potansiyelinin çok yüksek olduğuna inanıyoruz. Genç nüfusumuz ve yükselen gelir seviyemiz sayesinde, inşaat sektöründe kentsel dönüşüm vizyonu ile birlikte yatırımların ve yeni projelerin önümüzdeki senelerde de artarak süreceğini öngörüyoruz. Sektörün farklı alanlarında yaşanacak gelişim ve kazanılacak başarıların sektörün tamamını etkileyerek itici güç oluşturacağına inanıyoruz.” dedi.
 
Günderen, “İnşaat 2023” toplantılarının bu inanç doğrultusunda ortaya çıktığını ve sektörün geleceğindeki en önemli lokasyonlardan birinin İzmir olduğunu sözlerine ekledi. Günderen konuşmasına “İzmir, yüzyıllardır medeniyetlere ev sahipliği yapmış coğrafi konumu ile kültürel çeşitliliği sayesinde yeniliklere, ilerici fikirlere açık bir toplum yapısına sahip. Bu dinamizmi yüksek toplumun yarattığı sinerji ve sahip olduğu potansiyel ile İzmir, inşaat sektörüne yön veren ve her geçen gün bu alanda yükselen bir şehir. Bu gün sadece İzmir değil, tüm Ege Bölgesi'ni ele alarak, inşaat sektörünün bugünkü konumu, beklentileri ve hedeflerini konuşacağız. Bu bölgeyi daha da büyütmek için düşüneceğiz, tartışacağız ve hayal kuracağız” şeklinde devam etti.