Konut Haberleri
10 Tem 2013 13:52 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:30

İnanlar İnşaat, Kanal İstanbul'u kullanarak hayal satıyor!

İnanlar İnşaat, Kanal İstanbul'un hayali güzergahını kullanarak hayal satmaya başladı...

İnanlar İnşaat, Kanal İstanbul'u kullanarak hayal satıyor!

Başbakan Erdoğan'ın 'çılgın proje' olarak adlandırdığı Kanal İstanbul projesinin detaylarıyla ilgili bir çok iddia ortaya atıldı. Bu belirsizlikten nemalanmaya çalışan firmalara ise bir yenisi daha eklendi. İnanlar İnşaat, Terrace Tema projesini 2. boğaz manzaralı proje olarak satmaya başladı.
 
İnanlar'ın 'Terrace Tema' adlı projesi Halkalı Atakent'te yer alıyor. Küçükçekmece Gölü'ne yakın konumlanan projenin en son servis edilen tanıtım bülteninde ilginç bir detay mevcut. Bültende Kanal İstanbul'un resmi güzergahı açıklanmış gibi bilgiler yer alıyor, bu bilgilerle satış yoluna gidiliyor. Sadece söylentilerden ibaret olan güzergah konu edilerek Terrace Tema'nın 2. boğaz manzarasına sahip olacağı iddia ediliyor. Öyle ki resmi güzergah açıklaması bir yana dursun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın  'henüz ilgili çalışmamız bulunmuyor' dediği Kanal İstanbul'un yer aldığı manzaralı dairelerin fotoğrafları bile hazırlanmış durumda.
 
 İşte İnanlar İnşaat'ın Terrace Tema projesinin basın bülteninin ilgili kısmı:
 

 
 
 
İşte İnanlar İnşaat'ın hayali Kanal İstanbul manzaralı dairesi:
 

 
 
Her geçen gün bir yenisi açıklanan Kanal İstanbul güzergahlarına ilişkin yerlerde arazi fiyatları şimdiden tavan yaptı. Bu tip kesinmiş gibi aktarılan fakat henüz doğrulanmamış bilgilerle yapılan pazarlama tekniklerinin insanların yanlış yönlendirilmelerine, ve özellikle bölgede hızlı fiyat artışlarına neden olduğu da aşikar. 
 
EMLAKEKİ / ÖZEL HABER