Konut Haberleri
16 Oca 2017 12:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:57

İlk atışı Erdoğan yapmıştı! Şenol Güneş Stadı kiralanacak

18 Aralık 2016'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılan Şenol Güneş Stadı, Trabzonspor tarafından her maçta kiralanacak...

İlk atışı Erdoğan yapmıştı! Şenol Güneş Stadı kiralanacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Aralık'ta ilk şut atılarak resmi açılışı yapılan Trabzon Şenol Güneş Stadı'nda maç kiralama dönemi yaşanacak. Nasıl mı? Çünkü Akyazı'da yapılan yeni stad henüz Trabzonspor'a devredilmedi. Şenol Güneş Stadı’nda ilk resmi maçını oynamak için gün sayan Trabzonspor’un, devir işlemleri tamamlanana kadar stadı her maç için kiralayacağı öğrenildi. Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasında Gaziantepspor maçını Şenol Güneş Stadı’nda oynamayı planlayan bordo mavililerin, bu konuda gerekli çalışmaları başlattığı belirtildi.

Tüm eksikler tamamlanınca
Şenol Güneş Kompleksi’ni eksiksiz olarak devralmak isteyen Trabzonspor’un bu nedenle, tüm eksiklikler giderilene kadar maç başı kiralama yöntemiyle karşılaşmaları burada oynayacağı bildirildi. Stadın kabul ve devir işlemlerinin devam ettiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da eksikleri gidermek için çalışmaları sürdürdüğü ve sürecin yaklaşık 3 ayı bulabileceği kaydedildi. Devir işlemleri ve eksikler tamamlanana kadar Trabzonspor maç başı kiralama ile Şenol Güneş Stadı’nda ev sahipliği yapacak.