İnşaat
30 Haz 2014 10:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:23

İhlas Holding'e neler oluyor?

İhlas Holding bünyesindeki maaş ödememe krizi sonunda Bizim Evler satış ofisine de sıçradı.

İhlas Holding'e neler oluyor?
Satış ofisinde 2007 yılından bugüne kadar hizmet veren 6 satış temsilcisi aylardır maaş alamadıkları gerekçesiyle önce yönetimi uyardı, ardından topluca istifa etti.

Bizim Evler’in her etabında seri satışların gerçekleşmesinde büyük rolü olan satış ekibinin rica ve beklentilerini dikkate almayan Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli yalnız başına kaldı.

Bugüne kadar Bizim Evler 1 projesinden başlayarak 2,3,4,5 ve son olarak 6. etabın satışlarını gerçekleştiren ekip ortaya koydukları performansın karşılığında, işlerin iyi gitmesine rağmen aylardır maaş ve primlerini alamıyordu.

Ekim 2013′ten bugüne sadece Bizim Evler 6. etabında 800′e yakın dairenin satış başarısını gösteren ekibin istifası karşısında adeta şok geçiren İhlas Yapı yönetimi çareyi tanıdık bir kaç satış elemanı takviye etmekte bulsa da, yaşanan kan kaybının geriye kalan bine yakın dairenin satışına olumsuz etki yapması riski bulunuyor.

Ayrılan ekibin güç birliği yaparak Ispartakule bölgesinde bir emlak ofisi açacakları ve bölgedeki niteliksiz gayrimenkul alım satım ofislerinin fırsat yoksulluğuna son verecekleri gelen bilgiler arasında.