Konut Haberleri
01 Ara 2016 12:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:52

İGDAŞ doğalgaz faturalarını takside bağladı

İGDAŞ, 31 Mayıs 2017'ye kadar geçerli olmak koşulu ile doğalgaz faturalarını kredi kartıyla vade farksız taksitle ödeme kampanyası başlattı...

İGDAŞ doğalgaz faturalarını takside bağladı
İGDAŞ aboneleri doğalgaz faturalarını kredi kartıyla vade farksız taksitle ödeyebilecek. İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, 31 Mayıs 2017 tarihine  kadar sürecek olan kampanya kapsamında doğalgaz faturalarına Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, Akbank, Vakıflar Bankası, HSBC Bank, Denizbank, ING Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, TEB, Odeabank, ABank, Fibabanka ve Burgan Bank 3 taksit, Halkbank ise 5 taksit yapılacak.

Ayrıca Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Denizbank, ING Bank, TEB, ABank, Fibabanka ve Burgan Bank bir alt sınır olmaksızın tüm İGDAŞ faturalarını kampanya dahil edip taksitlendirirken Kuveyt Türk 50 TL'lik alt limitle; İş Bankası, Akbank, Vakıflar Bankası, Halkbank, HSBC Bank ve Odeabank ve 100 liralık alt limitle kampanyayı uyguluyor.

Kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik, Ekim ayında doğalgaza gelen yüzde 10 indirimin ardından doğalgaz faturalarının taksitle ödenmesini sağlayarak doğalgaz kullanıcılarının hayatını daha da kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirtti.