Konut Haberleri
03 Tem 2016 09:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:28

İbiza’da ilk Türk oteli açıldı

Corendon Turizm Grubu, İbiza adasındaki Marble Stella Maris Hotel’i hizmete açtı. Otel adadaki ilk Türk yatırımı oldu.

İbiza’da ilk Türk oteli açıldı
Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya’nın en gözde tatil beldesi İbiza’da açtığı otelle, her şey dahil sistemini de İspanya’ya ilk defa taşımış oldu.

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu yatırımla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından biri olan İbiza’yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını belirtti. Karaer, Marble Stella Maris’teki aşçı kadrosuna ‘her şey dahil’ sistemini öğretmek için Türkiye’deki otellerinden 5 aşçıyı İbiza’ya gönderdiklerini anlattı. Karaer, şunları söyledi:
‘Her şey dahil’

“Yıllardır Türkiye ve Hollanda pazarlarından İbiza ile ilgili yoğun talep alıyor fakat istediğimiz konseptte otel bulamıyorduk. Gelen talepleri karşılamak amacıyla kendi otelimizi hizmete sunduk. Bizden yüksek kaliteyi uygun fiyata bekleyen müşteri portföyümüz için her şey dahil konsepti geliştirdik. Fakat bu konseptte farklı olarak yüksek hızlı wi-fi veya alakart akşam yemeği isteyen misafirlerimize özel hizmetler de sunuyoruz.”
Karaer, ayrıca Marble Stella Maris’te kışın da açık olacağını belirtti. Baştan aşağı yenilenen Marble Stella Maris, İbiza ve Hollanda tarzlarının kombinasyonundan yaratılmış özel bir stille döşenmiş 295 modern ve konforlu odadan oluşuyor.

Adanın ilk resort otellerinden olan 4 yıldızlı tesisin en önemli özelliklerinden biri, eğlence adası İbiza’da çocuklarıyla tatil yapmak isteyen ailelere uygun az sayıda otelden biri olması. Gece hayatıyla ünlü adanın batı kıyısında konumlanan otelde, yetişkinlere özel iki yüzme havuzu dışında, çocuklar için ayrı havuz, açık ve kapalı Oyun alanları ve yemek dersleri gibi hobi kursları mevcut. 
ETİKETLER
#Otel #ıbiza