Konut Haberleri
11 Oca 2014 14:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:48

Houses & Suites’de geri sayım başladı!

ViaPort Houses & Suites’de teslim heyecanı başladı. 617 daireden oluşan projede, teslim öncesi “Komşularınızı tanıyın” partisi düzenlendi

Houses & Suites’de geri sayım başladı!
 
The World Of Via/Port projesinin son halkası olan Houses & Suites, anahtar teslimlerine hazırlanıyor. Ocak ayının ikinci haftasından itibaren evlerinin anahtarlarını alacak olan daire sakinleri, “Komşularınızı tanıyın” etkinliğinde biraraya geldi. Eylül 2011’de temelleri atılan Houses & Suites projesi, Kurtköy Viaport AVM’nin yanında konumlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta bulunan proje, lokasyonu ile de dikkat çekiyor. 26 bin metrekarelik arazi üzerine konumlandırılan Houses & Suites’de,  1+1’den 3+1’e normal kat ve dubleks seçeneklerde daireler bulunuyor.
 
“Bu hikayede yol arkadaşıydık”
Projeyi bir hayali gerçeğe dönüştürerek inşa ettiklerini belirten Houses & Suites Satış Müdürü Vildan Alpergün Ertürk, “Toprağa atılan tohumun büyümesini bekler gibi, temelini attığımız hayalin boy vermesini birlikte izledik. Biz, ev sahiplerimizle birlikte bu hikâyede yol arkadaşıydık” dedi. Houses & Suites projesini Türkiye’nin yeni silueti olarak tanımlayan Ertürk, yeni projelerle Türkiye’ye değer kazandıracaklarını ve projeleri bu yıl içerisinde lanse edeceklerini açıkladı. Houses & Suites projesinde daire fiyatları 240 bin TL’den başlıyor, 910 bin TL’ye kadar çıkıyor. Projenin sosyal alanları içerisinde fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu,  spa merkezi ve pilates odası ala cart restoran yer alıyor. Oyun parkları, yürüme alanları, süs havuzları, dinlenme yerlerinin de bulunduğu projede, çocuklu aileler için Kids Club bulunuyor.
 
Pet’ler için veteriner hizmeti
Detayların en ince şekilde düşünüldüğü Houses&Suites’de, ev sakinleri ViaPort’ta yer alan markalardan kendilerine sunulan özel indirimlerden faydalanacak. Evcil hayvan besleyen daire sakinlerinin de düşünüldüğü projede, talep edilmesi halinde veteriner hizmeti alınabiliyor. 7/24 concierge hizmeti alabilecek olan ev sahipleri, projenin yanında bulunan Crown Plaza İstanbul Asia’nın da tüm imkânlarından faydalanabilecek.
 
http://www.viaporths.com

Satış Ofisi:
Crowne Plaza İstanbul-Asia, Pendik - İstanbul Telefon: +90.216 696 16 72
Call Center 444 8 842  |  E-Posta info@viaporths.com
Londra Ofisi:
23 Jubilee Road WD24 5HJ Watford T: + 44 (0) 1923 440 718  M: +44 (0) 7760 881785