Dekorasyon
25 Nis 2013 13:06 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:23

Hotpoint kurutmalı çamaşır makinesi tasarruf sağlıyor!

üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint, yeni kurutmalı çamaşır makineleriyle çamaşır yıkama ve kurutma fonksiyonlarını bir araya getiriyor.

Hotpoint kurutmalı çamaşır makinesi tasarruf sağlıyor!

 

Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint, yeni kurutmalı çamaşır makineleriyle çamaşır yıkama ve kurutma fonksiyonlarını bir araya getiriyor, tam 10 kg. yıkama ve 7 kg. kurutma imkanı sunuyor. Dev kapasiteli Hotpoint kurutmalı çamaşır makineleri iki makinenin yaptığı işi tek başına yaparak yerden, enerjiden ve zamandan büyük tasarruf sağlıyor.
 
Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla harmanlayan Hotpoint'in yeni kurutmalı çamaşır makineleri dev kapasitesi sayesinde tam 10 kg. yıkama ve 7 kg. kurutma imkanı sunarak yerden, enerjiden ve zamandan büyük tasarruf sağlıyor. 
 
Kolay ütü özelliğiyle ütüye ayrılan zamanı minimuma indiren Hotpoint kurutmalı çamaşır makineleri aynı zamanda, 1 kg. çamaşırı sadece 45 dakikada yıkayıp kurutuyor. Ayrıca Türkiye'nin ilk ve tek Woolmark Platinum Sertifikasına sahip Hotpoint yeni kurutmalı çamaşır makineleri sayesinde yünlüleri elde yıkama derdi sona eriyor.
 
Dünya