Güncel
31 Eki 2020 09:00 Son Güncelleme: 31 Eki 2020 15:52

Hotel Les Ottomans satışı yılan hikayesi gibi! Altıncı kere...

Boğaziçi'nin en gözde yalılarından Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın nam-ı diğer Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı. Daha önce beş kez icradan satışa çıkan ama bir türlü sonuca gidilemeyen yolculuk bu kez mutlu sona ulaşacak mı?

Hotel Les Ottomans satışı yılan hikayesi gibi! Altıncı kere...

Boğaziçi’nin en gösterişli yalılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı.

Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

ABD Başkanı Donald Trump, şarkıcı Jennifer Lopez, Victoria's Secret melekleri Karolina Kurkova ile Adriana Lima ve aktör Nicolas Cage gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Hotel Les Ottomans, altıncı kez icradan satışa çıkarıldı.

Satışı yılan hikayesine dönen Beşiktaş Kuruçeşme'deki tarihi Hotel Les Ottomans olarak ünlenen Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı’nın icradan satışı için ihale tarihi 17 Aralık 2020 olarak duyuruldu.

Sahibi olduğu Ahu Kerimoğlu tarafından maddi sorunları nedeniyle satışa çıkarılan otel dünyanın en iyi otelleri arasında yer alıyor. Satışı gerçekleşecek otele birçok iş adamı talip olduğu söyleniyor. 

MUHAMMEN BEDEL 440 MİLYON 735 BİN 355 TL 

169 ada, 15,18, 23 ve 24 parsel üzerinde bulunan Hotel Les Ottomans, İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından resmen icradan satışa çıkarıldı. Hotel Les Ottomans'ın muhammen bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi. 

İSTANBUL'UN EN DEĞERLİLERİNDEN 

İstanbul'un kıymetli gayrimenkullerinden bir tanesi olarak gösterilen Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan tarihi Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı Hotel Les Ottomans icradan satılacak. İhale işlemi 17 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı Hotel Les Ottomans için yayımlanan ihale usulü ile satış duyurusunda, taşınmaz için istenen muhammen bedel ile satış işlemlerinin tüm detayları yer aldı.

MUHAMMEN BEDEL FİYATI 440 MİLYON 735 BİN TL

Söz konusu taşınmazın satış ihalesi için yayımlanan duyuruda, "Satış istenilen taşınmaz : İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada, 15,18,23 ve 24 sayılı parsellerin 4 adet taşınmazın ekonomik bütünlük oluşturduğundan birlikte bir bütün halinde satılmasına karar verilmiştir." açıklaması yer aldı.

Satış ilanında Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı Hotel Les Ottomans yapı özelliklerine kapsamlı bilgiler yer aldı. Bu kapsamda taşınmazın "Hotel Les Ottomans" olarak işletildiği ayrıca 'Şamdan Cafe ve Bar' işletmesi ve açık havuz bulunduğu bildirildi. Tüm bunların yanında taşınmaza dahil olan tüm yapılara ilişkin liste satış duyurusunda tek tek bildirildi. 

 

 

ETİKETLER
#Les Ottomans Oteli