Konut Haberleri
05 Ağu 2016 15:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:32

Hoşdere 6. Etap'ta imzalar atıldı

Emlak Konut GYO, Esenyurt Hoşdere 6. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işinin sözleşmesinin imzalandığını bildirdi...

Hoşdere 6. Etap'ta imzalar atıldı
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, 10 Mayıs 2016 günü ihalesini gerçekleştirdiği  "İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nin sözleşmesi 4 Ağustos 2016 günü yüklenici  firmalardan oluşan "Sur Yapı End. San. ve Tic. A.Ş. & Hatay Akpınar Mad. ve Yapı Malz. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı" ile imzalandı.

Emlak Konut GYO'nun Hoşdere 6. Etap arsası için gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumunda Sur Yapı End. San. ve Tic. A.Ş. & Hatay Akpınar Mad. ve Yapı Malz. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı'ndan gelen teklifler ise şu şekildeydi:

- Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 602 milyon lira.
- Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 150 milyon 500 bin lira.

Söz konusu arsa tapuda ticaret alanı, dini tesis alanı ve park alanı imarlı olarak görünmekte olup 66 bin 655 metrekare yüzölçüme sahip ve Bahçekent Flora, Avrupark, Hayat Park, Bahçekent Emlak Konutları gibi birçok projeye oldukça yakın konumda.