Konut Haberleri
23 Oca 2013 10:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

Home Aves'ten ev sahibi olmak için büyük fırsat

Kavi Yapı'nın Home Aves projesinden Ocak ayının sonuna kadar uygun fiyatlarla ev sahip olmak mümkün. Kampanya kapsamında peşinatın yüzde 25'i hemen, geri kalan yüzde 75'lik kısmıysa 2014 yılı Ocak ayından itibaren kira öder gibi küçük

Home Aves'ten ev sahibi olmak için büyük fırsat

Kavi Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği Home Aves projesinden ev sahibi olmak isteyenler için çok özel bir kampanya yaptı. 31 Ocak’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Home Aves’ten daire alanlar peşinatın yüzde 25’ini hemen, geri kalan yüzde 75’lik kısmı ise 2014 yılı Ocak ayında ödüyor. Kuveyt Türk’le anlaşma yapan Home Aves, isteyen konut alıcısına 84 ay ile 120 ay arasında kredi kullandırıyor. Home Aves’te ara ödeme ise yok.

İki blokta 191 daireden oluşan Home Aves’te sekiz farklı tipte 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklüğü 41 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Home Aves’te 1+0 stüdyo daireler 117 bin 897 liradan, 1+1 daireler 169 bin 795  liradan ve 2+1 daireler 222 bin 595 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Buna göre 41 metrekare büyüklüğünde 1+0 daireye 950 liradan başlayan aylık taksitlerle sahip olmak mümkün. Projede yer alan 3+1 dairelerin tamamının satıldığını söyleyen Kavi Yapı Genel Müdür Yardımcısı Selim Başdemir, “Home Aves’te evler hızla tükeniyor. Elimizde sadece 75 dairemiz kaldı. İyi bir lokasyondan, uygun fiyatlarla, her dönem prim yapacak bir eve sahip olmak isteyenlerin elini çabuk tutması lazım” dedi.

Özellikle kirada oturanları kampanyadan yararlanmaya davet eden Başdemir, “Bu sayede konut alıcısı Güneşli’nin prim potansiyeli en yüksek projesi Home Aves’te kira öder gibi daire sahibi olabilecek” diye konuştu.

 

Hobi bahçeleri var

6.5 dönüm arsa üzerinde inşa edilen ve yüzde 80’i yeşil alana ayrılan Home Aves’te daire sakinleri için garden aves (kuş bahçesi), garden fruit (meyve bahçesi) ve organik tarım yapılacak garden organic (sebze bahçesi) bulunuyor. 2012 yılı Şubat ayında yapımına başlanan Home Aves’te kaba inşaatın yüzde 90’ı tamamlandı. Home Aves’te daire teslimlerinin 2013 yılı Aralık ayında başlaması planlanıyor. Nitelikli konut projelerinin yeni merkezi Güneşli’de inşa edilen Home Aves, sosyal donatılarıyla da adeta 365 gün tatil keyfi yaşatıyor. Projede yaz kış kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra fitness salonu, sauna, fin hamamı, tenis kortu, basket sahası, barbekü terasları, kat bahçeleri ve kameriye bulunuyor.

Havaalanına 5 km uzaklıkta

Güneşli Home Aves, merkezi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 5 km, E-5 Karayoluna 4 km, 212 AVM’ye 1.2 km ve Bankalar Caddesi olarak olarak bilinen Gülbahar Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

 

 

Kavi Yapı Hakkında

İnşaat sektöründe kısa sürede iyi bir yer edinen Kavi Yapı’yı kamuoyu Sefaköy’de hayata geçen Home Art projesiyle tanıdı. İki güçlü kuruluşun Gürbaşlar ve Üstüner Grup’un ortaklığında hayat bulan Kavi Yapı, önümüzdeki yıllarda grubun arsa portföylerinde yer alan Kartal, Küçükçekmece, Kurtköy, Büyükçekmece ve Riva’daki arsalara inşa edeceği yeni projelerle büyümesini sürdürecek.

Kavi Yapı’nın ortaklarından Üstüner Grup, uzun yıllardan buyana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.  Grubun İstanbul’un Anadolu yakasında Bağdat Caddesi ve Minibüs Caddesi üzerinde inşa ettiği birçok proje var.

Diğer ortak Gürbaşlar Grup ise otomotiv, tekstil, gayrimenkul, turizm ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteriyor. Otomotiv sektöründe Gürbaşlar firması Ford markasının ana bayiliğini yapıyor. Gürbaşlar ayrıca dünyanın en büyük ikinci rent a car markası National ve Alamo markalarının Türkiye distribütörü. Gürbaşlar Grup, tekstilde ise, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içinde Marks&Spencer, Zara gibi dünya markalarının üretimlerini gerçekleştiriyor. Gayrimenkul geliştirme sektörüne 5 yıl önce Malatya Girişim Grubu şemsiyesi altında Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile adım atan Gürbaşlar, aynı yatırımın bir diğer parçası olan Hilton Malatya ile bu alandaki çalışmalarına devam ediyor.  Ayrıca hayvancılık alanında da yatırımları olan Gürbaşlar’ın Kırklareli Lüleburgaz’da 1000 başlık modern entegre bir süt çiftliği bulunuyor.