Konut Haberleri
31 Tem 2017 10:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:19

Hilton Antalya'da yeni bir otel açıyor!

Şemsiyesi altında 15 farklı büyük marka barındıran ABD'li şirket Hilton, Antalya'da DoubleTree için yeni bir otel açıyor.

Hilton Antalya'da yeni bir otel açıyor!
ABD'li Hilton, 1990 yılında Sabancı Holding ile hizmete aldığı Hilton Parksa otelini kapattı. Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, dev şirket, şimdi ise bir başka markası olan DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor.

DoubleTree by Hilton Antalya Kemer oteli 2018’in ilk çeyreğinde hizmete girecek.

DoubleTree'nin ilk otel projesi olacak

324 odalı bu yeni otel için ABD’li şirket, Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları adlı firmayla işbirliği yapacak. Hilton’un resmi sitesinden duyurduğu bu yeni tesisi diğerlerinden ayıran ise deniz turizmine yönelik olması. Özel plajı ve 6 restoranı bulunması planlanan DoubleTree by Hilton Antalya Kemer, aynı zamanda markanın Türkiye’deki ilk resort oteli olacak.

Hilton'da 15 farklı marka yer alıyor

Dünya genelinde hemen hemen her ülkede oteli bulunan Hilton’un şemsiyesi altında Waldorf Astoria, Curio, Tapestry, Garden Inn gibi 15 farklı marka yer alıyor. Bunlar arasındaki DoubleTree, genel olarak şehir otelciliği yapıyor. Van’dan Nevşehir’e, Elazığ’dan İzmir’e birçok şehirde Hilton’un DoubleTree markası bulunuyor ve genel olarak şehir merkezlerinde yer alıyor. DoubleTree tesisiyle birlikte Hilton, Antalya’daki ilk otelini de faaliyete geçirmiş olacak.