Konut Haberleri
08 Nis 2015 16:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:33

Hepiniz yalancısınız!

Geçtiğimiz gün "Özyurtlar'dan daire alanlara şok! Tapu bankaya ipotekli çıktı" haberimize Özyurtlar İnşaat'tan cevap geldi.Firma bu şikayetlerin yalan ve iftira olduğunu belirtti.

Hepiniz yalancısınız!
06.04.2015 tarihinde Emlakeki.com olarak Özyurtlar İnşaat'ın projelerinden daire alan vatandaşların şikayetlerini haber haline getirerek onların sesi olmaya çalıştık.


Ancak firma avukatları, yaptığımız habere istinaden bize bir açıklama gönderdi. Bu açıklamada aleni bir şekilde tüm yazılanların gerçek dışı ve iftiradan ibaret olduğu belirtildi. Bize de bu haberi yayından kaldırmazsak yasal işlem başlatılacağını ihtar ettiler. 


Bir şikayet sitesinde yakın ve uzak tarihli ortalama olarak aldığımız neredeyse 30 kişilik mağdur listesi, 'bir takım kişilerin yalanı ve iftirası' olarak nitelendirildi. Biz de tüm o mesajları harfine dahi dokunmadan aynen yayınlama kararı aldık...



EDİTÖRÜN NOTU: Sayın firma yetkilileri ve avukatları...
Bize söylediğiniz o yasal yolları, bu yalan ve iftira dolu şikayet listesi için neden kullanmadınız?

Bu şikayetleri yayından kaldırtmak için yasal yollara neden başvurmadınız?

Bu şikayetler yalan ise neden hala yazılmaya devam ediyor?

Bize dava açacağınızı söylediğiniz ihtarı onlara da gönderdiniz mi?


Şunu çok net belirtmek isteriz; biz emlakeki.com olarak mağdurun yayındayız. Bu şikayetleri yazan kişiler mağdur durumda ve bu şikayetler ışığında da onları biz mağdur etmedik...