Konut Haberleri
07 Mar 2013 11:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:17

Harmony Towers'da metrekare fiyatı 2.200 TL! Eylül'de teslim!

Bursa'da hayat bulan Harmony Towers'ta metrekare fiyatları 2 bin 200 lira, teslim tarihi Eylül ayı.

Harmony Towers'da metrekare fiyatı 2.200 TL! Eylül'de teslim!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Harmony Towers projesi, Bursa'da yükseliyor. Proje 28 katlı 2 kule ve 6 katlı teras evler şeklinde tasarlanıyor. 27 dönüm alan üzerinde yükselen projede teslimler 2013 Eylül olarak planlanıyor.
Harmony Towers'da satılık dairelerin metrekare birim fiyatı  2 bin 200 liradan başlıyor.
Sosyal tesislerinden sakinlerin ücretsiz faydalanabileceği projede bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu bulunuyor. Ayrıca fitness salonu, çok amaçlı spor sahası (basketbol sahası/tenis kortu), Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 m² büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarının da projede yer alması planlanıyor. Projede ayrıca 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 daireleri 2 araçlık kapalı otopark imkânı sunuluyor. Harmony Towers'ta ayrıca ana dekorasyonu tamamlanacak olan (mutfak, banyo, seramik, parke, boya), ankastre ocak, ankastre bulaşık makinası, ankastre fırın, davlumbaz ve tüm dairelerde portmanto daire satış fiyatlarına dahil.
 
Proje ayrıca çevreye duyarlılığı ile de dikkat çekiyor. Enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilen projede bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih edilmiş olup, otomatik sulama ve damlama sistemi yapılması planlanıyor.
www.harmonytowers.com