Konut Haberleri
03 Tem 2014 10:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:26

Halkalı’ya Ramazan kampanyayla geldi

Teknik Yapı, Metropark projesinde Ramazan’a özel kampanya düzenlendi. ‘Ramazan Bereketi’ kampanyası kapsamında 60 ay vadeye sıfır konut finansman oranı veya yüzde 10 indirimden faydalanılabiliyor

Halkalı’ya Ramazan kampanyayla geldi
Ramazan Bereketi kapsamında sunulan vade farkı olmayan ödeme planı kapsamında peşinata göre 60 aya kadar avantaj sunuluyor. Buna göre yüzde 60 peşinat ödeyenler, kalan yüzde 40’lık tutar için anlaşmalı bankalardan 60 ay a kadar sıfır konut finansmanı ile kredi kullanabilecek. Peşinat tutarı yüzde 50 için ise sıfır konut finansmanı oranı 50 ay için geçerli olacak. Benzer şekilde yüzde 35 peşinat için 48 ay, yüzde 25 peşinat için ise 24 ay sıfır konut finansmanı ile kredi kullanım imkânı sağlanacak. 

Firma ayrıca, her iki seçeneğe ek olarak ramazan süresince projeden daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye edecek.

Yüzde 10 indirim
KDV dahil fiyatlar için noter masrafının da Teknik Yapı tarafından karşılandığı kampanyada peşin alım veya yüzde 25 peşinat/yüzde 75 banka kredisi kullanarak yapılan satışlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Ramazan Bereketi olarak başlatılan kampanya kapsamında peşinat tutarını da taksitlendirerek ödeme kolaylığı sağlayan Teknik Yapı, bu kapsamda minimum yüzde 5 peşinat ödeyerek rezidans daire almak isteyenlerin kalan % 20 peşinat için sıfır finansman oranı ile 4 ara ödeme imkânı ve bakiye  % 75’lık tutar içinde banka kredisi kullanım fırsatı sunuyor.

Homeofis bloğu satışta
Toplam 1.412 rezidans daireden oluşan Teknik Yapı Metropark projesindeki son 140 adet homeofis rezidans bloğu geçtiğimiz ay satışa sunuldu. Halkalı’da hayata geçirilen projenin yüzde 70’inin satıldığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Ramazan ayına özel kampanya ile beyaz eşya ihtiyacının tamamına yakınının daire ile birlikte verileceğini ifade etti.