Konut Haberleri
01 Eyl 2016 08:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:37

GYODER Kampanyası 15 gün uzatıldı

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, GYODER tarafından darbe girişimi sonrasında başlatılan kampanyanın 15 gün uzatıldığını söyledi...

GYODER Kampanyası 15 gün uzatıldı
Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, GYODER'in tarihi kampanyayı 15 gün daha uzattığını duyurdu. 15 Temmuz'un bir ihanet girişimi olduğunu da belrten Çetinsaya, kendileirnin de Ağustos ayında ellerinden geleni yapmak istediklerini, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan kampanyaya GYODER üyesi olarak kendilerinin de destek verdiklerini ve bir kampanya başlattıklarını belirtti.

Yüzde 20 peşinat ardından geri kalan miktar 120 aya kadar 0,70 faiz oranıyla vadelendirme avantajı sunan kampanyada son başuru tarihinin 31 Ağustos olarak belirlendiğini de söyleyen Çetinsaya, kampanyanın 15 gün daha uzatıldığını belirtti.

Konut fiyatlarının artmasından inşaat sektörünün de memnun olmadığını ifade eden Çetinsaya, konut fiyatlarındaki artıştan memnun olmadıklarını, insanların sağlıklı, nitelikli ve sosyal donatılara sahip güzel evlerde oturmalarını istediklerini belirtti. Konut fiyatlarının arsa girdi maliyetleri, işçilik ve malzeme maliyetlerini etkilediğini ancak inşaat sektörünün konut fiyatlarının artışından memnun olmadığını, kendilerinin de herkesin ev sahibi olmasını istediğini ifade etti. Çetinsaya, konut kredisi faizlerinin de yüzde 60 seviyesine kadar inmesi gerektiğini söyledi.