Fuar
16 Eki 2013 08:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:36

GYODER Cityscape panelinde Bio İstanbul tanıtıldı

Cityscape Dubai 2013 kapsamında, GYODER 'Türkiye'de büyüyen gayrimenkul yatırımları ve yabancı yatırımcılarının ilgisi" konulu bir panel düzenledi

GYODER Cityscape panelinde Bio İstanbul tanıtıldı

Önde gelen gayrimenkul şirketlerine ve uluslararası yatırımcılara ev sahipliği yapan Cityscape Dubai 2013 kapsamında, GYODER “Türkiye'de büyüyen gayrimenkul yatırımları ve yabancı yatırımcılarının ilgisi" konulu bir panel düzenledi. Panelde konuşan Bio City Development Company Group CEO’su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad dünyanın ilk akıllı ve sürdürebilir şehri Bio Istanbul’u anlattı.

Dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cityscape bu yıl 8-10 Ekim tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Uluslararası yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği fuar kapsamında, gayrimenkul sektörünün tartışıldığı oturumlar da düzenlendi. Cityscape Dubai 2013’ün ikinci günü, GYODER tarafından düzenlenen “Türkiye'de büyüyen gayrimenkul yatırımları ve yabancı yatırımcılarının ilgisi" konulu panel yoğun katılımcı profiliyle dikkat çekti. GYODER Başkan Yardımcısı Özlem Gökçe'nin moderatörlüğünü yaptığı panelde Bio City Development Company Group CEO’su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad’ın yanı sıra Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, Aerium Başkanı Anthony Mehran Khoi konuşmacı olarak yer aldı. Uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisinin masaya yatırıldığı ve gerçekleşen örneklerle yabancı yatırımcıların deneyimlerinin paylaşıldığı panelde, Elie Haddad dünyanın ilk akıllı ve sürdürebilir şehri Bio Istanbul’u anlattı.

Geleceğin trendi

Uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisinin masaya yatırıldığı ve gerçekleşen örneklerle yabancı yatırımcıların deneyimlerinin paylaşıldığı panelde konuşan Haddad, Bio City Development Company’nin biyomedikal sistemli şehirler yaratma vizyonu ile tasarlanan Bio Istanbul’un tamamen yerli ve sürdürebilir materyallerden inşa edilecek dünyanın ilk akıllı ve sürdürebilir şehri olduğunu söyledi. Sürdürülebilir ve akıllı projelerin geleceğin trendi olduğuna değinen Haddad, Biocity'i sağlık konusunda bir alt yapı şirketi olarak konumlandırdıklarını ve dünyanın bir çok yerinde uyguladıkları geleceğin şehir modeli olan akıllı - ekolojik – sürdürülebilir yaşam alanları konseptini Türkiye'ye de getirmekten çok memnun olduklarını belirtti. Ayrıca Bio İstanbul tanıtım filmi de panel katılımcıları ile paylaşıldı.