Konut Haberleri
11 Tem 2019 12:34 Son Güncelleme: 11 Tem 2019 12:36

Günlük kiralıktan sonra saatlik kiralık ev!

Birçok sebeplerden dolayı tehlike teşkil eden günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de saatlik kiralık daireler türedi.

Günlük kiralıktan sonra saatlik kiralık ev!

Birçok sebeplerden dolayı tehlike teşkil eden günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de saatlik kiralık daireler türedi. Kocaeli Denge Gazetesi'nden Murat Hamzaoğlu'nun haberine göre; daha yeni yeni aylık kiralık, günlük kiralıklara alışmaya çalışırken, saatlik kiralıkları içimize sindirmek ise kolay olmayacak. 

“ARKADAŞLARINIZLA HOŞ VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİZDE” 

Emlak ilan sitesinde İstanbullu bir emlakçı “Kağıthane'de günlük haftalık saatlik apart daireler” başlığında ilan yayınladı. İlanın açıklamasında ise  “Arkadaşlarınızla hoş vakit geçirmek istediğinizde, konaklamak için herhangi bir şart yok” gibi ifadeler yer alıyor. 

MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKİYOR

Bu tür ilanların yayınlanmasına da izin verenleri de eleştirmek gerekiyor. Bu ve buna benzer ilanlar mutlaka kontrol altına alınmalı.

“SAATLİK” “DAKİKALIK KİRALIK” YOLDA…

Yıllık, aylık, haftalık, saatlikler den sonra yakın bir zamanda ihtiyaca göre “Dakikalık kiralık”lar mı türeyecek? İşin esprisi denetimlerin bir an önce kontrol altına alınması gerekiyor.