Güncel
30 Ara 2020 10:55 Son Güncelleme: 30 Ara 2020 11:23

Gülşen Zorlu'daki rezidansını kiraya verdi! Kira zengini olma yolunda ilerliyor

Ünlü popçu Gülşen, Zorlu'daki rezidansını kiraya verdi. Daha önce ikiye bölerek yarısını 40 bin TL'ye kiraya veren Gülşen, bu kez diğer yarısını da verdi.

Gülşen Zorlu'daki rezidansını kiraya verdi! Kira zengini olma yolunda ilerliyor

İspanya'da ev alıp oraya yerleşmeye karar veren Gülşen, Zorlu Center'deki rezidansını kiraya verdi. Ünlü popçu ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu geçen yıl Costa Brava’dan 4 milyon liraya ev almıştı. Bir ayakları İstanbul'da olan çift rezidansı ikiye bölmüş ve yarısını geçtiğimiz aylarda kiraya vermişlerdi. 

Kalan yarısında da kendileri yaşayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti İspanya'daki hayatlarını sürdürmekte kararlılar. Ara sıra geldikleri rezidansın kalan bölümünü de kiraya vermek çifte daha doğru geldi. Gülşen Zorlu Center'deki rezidansın kalan yarısını da 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu geçtiğimiz günlerde pandemi nedeniyle İspanya'dan Türkiye'ye dönüş yapmışlardı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; çift Zorlu Center'da bulunan evlerini 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Geçen sene Costa Brava’dan 4 milyon liraya ev alan çift, bir süre İspanya-Türkiye arasında mekik dokumuş, sonrasında da tamamen Barselona’ya taşınmaya karar vermişti.

22 BİN TL’YE KİRALAMIŞLAR 

Bir çekim için İstanbul’a gelen aile, Zorlu Center’daki 165 metrekarelik rezidans dairesini kiraya verdikleri için Raffles Hotel’e yerleşti. İlk başta dairelerini olduğu gibi tutmaya karar veren ancak sonrasında gelen bir teklifle 22 bin TL karşılığında kiraya veren aile, İstanbul’da kalacakları süre boyunca otelde konaklayacak. Kendi evlerinden çok da uzaklaşmadılar, Raffles Hotel de yine Zorlu Center’ın içinde yer alıyor.