İhaleler
30 Eki 2020 08:45 Son Güncelleme: 30 Eki 2020 09:00

Gözler bu ihalede: Dikili Belediyesi arsa, zeytinlik ve tarla satışı yapacak!

İzmir'in Dikili Belediyesi'nin ihale ile satışa çıkaracağı arsa, zeytinlik ve tarlalar kimlerin olacak? 19 Kasım'daki ihale için geri sayım başladı.

Gözler bu ihalede: Dikili Belediyesi arsa, zeytinlik ve tarla satışı yapacak!

Dikili Belediyesi arsa, tarla ve zeytinlik satışı için ihale düzenliyor. 19 Kasım'daki ihalede çok sayıda arsa, tarla ve zeytinlik gibi taşınmazlar sahiplerini bulacak. 

Belediyelerin satışa sunduğu gayrımenkuller yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. Ege kıyısındaki Dikili ilçesindeki arsa, zeytinlik ve tarlalar da yatırımcıların iştahını kabartıyor. Dikili Belediyesi'nin açtığı ihaleye katılımın yüksek olması bekleniyor. 

İzmir ili Dikili belediyesi mülkiyetinde bulunan çok sayıda gayrimenkul satışı için ihale açıldı. 19 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan ihalede tarla, arsa ve zeytinlik gibi bazı mülklerin satışı gerçekleştirilecek. 

İhaleyle ilgili tahmini bedeller ve geçici teminatlar açıklandı. İhaleler açık teklif (arttırma) usulü ile Belediye Kültürevinde ve Encümen huzurunda yapılacak. 

Geçici teminat bedelleri Dikili Halk Bankası 07000006 Dikili Belediyesi ‘İhale Teminat Hesabına ‘yatırılacaktır. Şartname 200 TL. karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilecektir.