Konut Haberleri
04 Haz 2017 17:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:13

Google'ın 870 bin metrekarelik yeni kampüsü!

Teknoloji devi Google, çalışanları için Londra'nın en değerli bölgelerinden birisi olan King Cross'a inşa edeceği lüks kampüsünün detaylarını paylaştı.

Google'ın 870 bin metrekarelik yeni kampüsü!
İnternet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketi Google, çalışanları için Londra'nın en değerli bölgelerinden birisi olan King Cross'a inşa edeceği lüks kampüsünün detaylarını paylaştı.

870 BİN METREKAREYE İNŞA EDİLECEK

Google'nin 7 bin kadar çalışanı için yaklaşık 870 bin metrekarelik bir alana inşa edeceği lüks kampüs sadece ayrılan bütçesiyle değil, çalışanlara sunacağı hizmetlerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2018'de hizmete girecek olan ve 11 katlı olması planlanan kampüs çalışanlara tiyatro, spor salonu ve olimpik yüzme havuzu gibi konularda ev sahipliği yapacak ve binada uyumak için de alanlar bulunacak. Google'nin Kaliforniya dışında kendi tasarladığı ikinci ofisi olan kampüs spor salonu, sağlıklı yaşam ve fitness merkezi, basketbol ve futbol oyunları için büyük bir kapalı spor salonunu da bünyesinde barındırıyor.



1 MİLYAR STERLİNE MAL OLACAK


1 milyar sterline mal olacağı öngörülen lüks kampüs çatı katında oturmak ve dolaşmak, işten uzaklaşıp kafa dinlemek isteyenler için bahçe ve çayırlık alanları da bünyesinde barındırıyor. Ayrıca bu çatı katında bulunacak olan kafelerdeki yiyecek ve içecekler de çalışanlar için ücretsiz.
Google'nin Kaliforniya dışında kendi tasarladığı ikinci ofisi olan lüks kampüsün tamamlanmasının ardından tasarımcılar, bu lüks kampüsün dünyanın en iyi tasarımlarından birisi olacağını düşünüyor.