Dekorasyon
16 Eyl 2015 11:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:25

Goldmaster'dan bayram sofralarını renklendirecek koleksiyon!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu Marvel ile neşe dolu bayram sofralarına renk ve estetik katıyor.

Goldmaster'dan bayram sofralarını renklendirecek koleksiyon!
40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki şık koleksiyonu Marvel ile bayramı karşılamaya hazırlanıyor.

Koleksiyon, organik boya kullanılarak imal edildiği için dekorlarındaki renkler uzun süre dayanıklılığını korurken, yüksek ışık geçirgenliği, hafif ve dayanıklı olmasının yanı sıra kurşun, kadmiyum gibi sağlığa zararlı madde içermemesiyle de dikkat çekiyor.

Desenlerinde sadeliği estetik bir tasarımla sunan ve bayram sofralarına renk katan koleksiyon kalabalık sofralar için her türlü ihtiyaca cevap veren ürün çeşitliliğiyle de fark yaratıyor.

899TL’den satışa sunulan ve 97 parçadan oluşan koleksiyonda on ikişer adet yemek, servis ve pasta tabağı ve çorba kasesiyle birlikte iki adet kayık tabak salata kasesi, tuzluk, biberlik, peçetelik, sosluk ve peçete halkası bulunuyor. Koleksiyonun içinde ayrıca altışar kişilik çay-kahve takımı da yer alıyor.