Konut Haberleri
01 Tem 2014 12:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:24

Göktürk Yalınevler'de vade farksız konut fırsatı

Kemerburgaz Göktürk'te yükselen Göktürk Yalınevler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlamakta olup 24 ay 0 faizli ödeme avantajı sunuluyor..

Göktürk Yalınevler'de vade farksız konut fırsatı
Kemerburgaz Göktürk'te Keleşoğlu ve Zilal İnşaat ortaklığında hayata geçirilmekte olan Göktürk Yalınevler projesi İstanbul Caddesi'nin sonunda ormana komşu konumda olup içerisinde  146 konut ve 10 dükkan bulunuyor. Proje, alışveriş ve eğlence merkezleri  ile Göktürk Göleti ve Mesire Alanı'na yürüyüş mesafesinde olmasının yanı sıra, 3. havaalanına yakınlığıyla da, yaşam maliyeti ve yatırım açısından avantaj sağlıyor.

Göktürk Yalınevler Fiyatlar
67 metrekareden başlayan 1+1 dairelerden 261 metrekareye varan 5+1 dairelere kadar değişik metrekare ve tipte konut seçeneğinin sıralandığı Göktürk Yalınevler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlamakta olup yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 25 peşinat + 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede ayrıca kat irtifakı tapuları da hemen veriliyor.

Göktürk Yalınevler Proejsi Teslim Tarihi
Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan Göktürk Yalınevler projesinde açık havuz, sauna fitness merkezi, toplantı salonları, çocuk oyun alanı, loby cafe, kapalı otoparklar ve her daireye özel depo alanlarıgibi donatılar da bulunuyor.