Konut Haberleri
17 Ara 2012 11:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:14

Geleceğin teknolojisi Kartal Kule'de! 330 bine kat bahçeli ofis

Parmak izi ve retina tarama gibi geleceğin teknolojisiyle Kartal Adalet Sarayı’nın yanı başında yükselen Kartal Kule’de ofisler 330 bin TL’den başlıyor!

Geleceğin teknolojisi Kartal Kule'de! 330 bine kat bahçeli ofis

EA İnşaat imzasıyla İstanbul’un yeni iş merkezi olarak tasarlanan Kartal’da inşaatı başlayan Kartal Kule hem konumu, hem de mimarisiyle dikkat çekiyor.

Dünyanın gayrimenkul alanında en prestijli ödüllerinden biri olan “International Property Awards”tan Avrupa Gayrimenkul Ödülüne layık görülen Kartal Kule, 205 ofisten oluşuyor. Projede inşaatın 2013 Eylül ayında tamamlanması ve teslimatların gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Kule çok yakında Kartal’da açılmaya hazırlanan, açıldığında yaklaşık 8000 personelin görev yapması ve günde 150.000  civarı kişinin giriş çıkış yapması öngörülen, Cumhuriyet tarihinin en büyük kamu tesisi olan ve 360.000 metrekare kapalı alana sahip, dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayı’nın yanı başında yükseliyor...

E-5 üzerinde, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında merkezi konumda bulunan Kartal Kule; TEM’e 5 dk, Sahilyoluna 2 dk, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dk ulaşım mesafesinde yer alıyor.

Penceresi açılmayan Plaza anlayışını değiştiren Kartal Kule’de her birimin kendine ait teras ve kat bahçesi bulunuyor.

Tamamı güney cephesine konumlandırılmış birimler 3. Kattan itibaren deniz ve Adalar manzaralı. Manzara üst katlara çıkıldıkça 270 derece panoramik bir görüntü alıyor.

Enerji verimliliğinde kayıp yaşatmayan bir bina olmayı hedefleyen Kartal Kule’de tüm birimler kendi enerji sarfiyat kontrolünü  ve enerji planlamasını yapabilme ayrıcalığına sahip. Bu sayede ısıtma, soğutma, havalandırma gibi ortak giderlerde maliyet yönetim sistemi ile her birim sadece kullandığı kadar ücret ödüyor ve bu da enerjide maksimum verimliliği sağlıyor.

Geleceğin teknolojisi Kartal Kule’de

Yüksek teknolojili akıllı bina sistemi ile inşa edilecek Kartal Kule’de; dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik bağlantılar yer alacak. 7/24 uzman personel ve kapalı devre kamera sistemleriyle korunacak olan Kartal Kule’nin iç alanlarının güvenliği de kartlı geçiş sistemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları ile destekleniyor.

Kapalı otoparkta elektrik şarj üniteleri Kartal Kule sakinlerinin gelecekteki arabaları için şimdiden tasarlandı.

Kartal Kule’de kişilerin hayatlarını kolaylaştıracak tüm hizmetler yer alacak. Kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane ve banka ATM’lerinin yanısıra özel acil sağlık, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, vale parking, copy center, hobi odaları, kütüphane ve bir çok donanım ve hizmet bulunuyor.

Kartal Kule, back office ve concierge hizmetleriyle de sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapıları açıyor. Bu ayrıcalıklı dünyada motor yat ve speed boat ile İstanbul’un her yerine deniz ulaşımından, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetler de var.

Akıllı bina sistemine sahip Kartalkule 'de, fiberoptik omurga sistemi, dijital arşivleme, kartlı geçiş sistemi, parmak izi okuma, kapalı devre kamera sistemi, iç alan güvenliği, 7/24 uzman personel ile korunma gibi özellikler bulunuyor.

Kartal Kule ofisleri 330 bin TL ile 7 milyon TL arasında fiyatlarla satılıyor.