Dekorasyon
28 Oca 2014 10:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:50

Geleceğin mobilyaları İff-İstanbul Mobilya fuarında!

İMOB'u son üç yıl başarı ile gerçekleştiren ve gücüne güç katan EUF, İFF- İstanbul Mobilya Fuarı ile geleceğin ev mobilyası konseptine ofis mobilyaları bölümünü de ekleyerek devam ettiriyor.

Geleceğin mobilyaları İff-İstanbul Mobilya fuarında!

İMOB'u son üç yıl başarı ile gerçekleştiren ve gücüne güç katan EUF, İFF- İstanbul Mobilya Fuarı ile geleceğin ev mobilyası konseptine ofis mobilyaları bölümünü de ekleyerek devam ettiriyor. İFF - İstanbul Mobilya Fuarı, katılımcılarına yeni iş bağlantıları oluşturmaya ve ihracat avantajları sağlamaya devam edecek.

Ev Mobilyası konusunda dünyanın sayılı fuarları arasına giren İMOB'u son üç yıl başarı ile gerçekleştiren ve gücüne güç katan EUF, İFF- İstanbul Mobilya Fuarı ile geleceğin ev mobilyası konseptine ofis mobilyaları bölümünü de ekleyerek devam ettiriyor. Geleceğin ev ve ofis mobilyası konseptlerinin sergileneceği İFF - İstanbul Mobilya Fuarı, katılımcılarına yeni iş bağlantıları oluşturmaya ve ihracat avantajları sağlamaya devam edecek. İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11 No'lu salonlarda gerçekleşecek İFF İstanbul Mobilya Fuarı 28 Ocak - 01 Şubat tarihlerinde toplam 15 bin m2 alanda, 100'e aşkın firmayı ağırlamaya hazırlanıyor. Mobilyada ve ofis mobilyasında ürün tasarımı, boyutlar, renkler, detaylar, fonksiyonellik, konfor, kalite, farklılık, mekâna uygunluk ve imaj adına yeni yaklaşımları sunacak IFF 2014, katılımcıların verimliliğini de en üst düzeye taşıyacak.