Konut Haberleri
15 Kas 2020 09:31 Son Güncelleme: 15 Kas 2020 09:36

Geleceğin Bağdat Caddesi'nde Avrupa Konutları Atakent 4C satışa çıktı

Küçükçekmece’nin merkezinde yer alan Halkalı Caddesi geleceğin Bağdat Caddesi olarak şekillenmeye başladı. Bölgenin yükselen aksında Avrupa Konutları Atakent 4 C projesinde konut ve ticari alan satışları başladı.

Geleceğin Bağdat Caddesi'nde Avrupa Konutları Atakent 4C satışa çıktı

Geleceğin Bağdat Caddesi olarak nitelendirilen Küçükçekmece’nin merkezindeki Halkalı Caddesi üzerinde konumlanan Avrupa Konutları Atakent 4 C’de satışlar başladı. 11 bin 270 metrekare alan üzerinde yer alan projede 296 konut ve 11 ticari ünite yer alıyor. Artaş İnşaat projesi olan Avrupa Konutları Atakent 4 C projesi yaşam başlayan Avrupa Konutları Atakent 4’ün hemen yanı başında yükseliyor.

Artaş İnşaat projesi olan Avrupa Konutları Atakent 4 C projesini hayata geçiriyor. Konut ve ticari alanların bulunduğu Avrupa Konutları Atakent 4 C projesinde satışlar başladı. Daire teslimlerinin Aralık 2021'de yapılacağı proje, aynı hat üzerinde yaşamın başladığı Avrupa Konutları Atakent 4, yanı başında inşaatının sürdüğü Avrupa Konutları Atakent 4 B ile komşu olarak konumlanıyor.

FABRİKA BACALARI TÜTERDİ

Atatürk Havalimanı’nın taşınması sonrası Sefaköy-Halkalı aksında yer alan bölgede yeni yaşam alanları hızla yükselmeye başladı. Eski sanayi hattı olan Halkalı Caddesi üzerinde yeni imar anlayışına göre konutlar ve ticari üniteler üretiliyor. Bölgeyi yakından tanıyanlar daha 5 yıl öncesine dek fabrika bacalarının tüttüğü cadde üzerindeki hızlı değişime heyecanla tanık oluyorlar.

GÖLE VE DENİZE YAKIN MESAFE

Avrupa Konutları Atakent 4 C daire tipleri ve ticari üniteleriyle olduğu kadar konumuyla da öne çıkıyor. Küçükçekmece Gölü’ne ve Marmara Denizi’ne yakınlığının yanı sıra ulaşım akslarının avantajına da sahip bulunuyor. E5 Otoyolu ve TEM Otoyolu’na çıkış avantajının yanında Marmaray’a olan yakınlığı da Avrupa Konutları Atakent 4 C için ilgiyi yükseltiyor.
Avrupa Konutları Atakent 4 C etabı yeşil-mavi peyzajı ve cadde cepheli dükkanları ile dikkat çekiyor. 6 bloktan meydana gelen Avrupa Konutları Atakent 4C projesi toplamda 298 konut ve 11 ticari üniteden meydana geliyor. Avrupa Konutları Atakent 4C projesinde yapılacak olan bloklardan  1.blok 9 Kat, 2.blok 10 Kat, 3A ve 3B Bloklar 12 Kat, 4A ve 4B bloklar ise 11 katlı olarak tasarlanıyor.
 
Proje, doğal ışıktan yararlanan tasarımıyla aydınlık ve ferah bir yaşam olanağı sunuyor. Konutlarda geniş salonlar, konforlu mutfak ve balkonlar yer alıyor. Fitness ve spor salonu gibi sosyal alanların bulunduğu Avrupa Konutları Atakent 4'ün yeni etabında kamusal park alanına da yer verilecek. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, otopark, güvenlik, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, süs havuzu ve yürüyüş alanları yer alıyor.

TESLİMLER ARALIK 2021'DE

Avrupa Konutları Atakent 4 C etabında daire teslimleri Aralık 2021'de yapılacağı belirtiliyor. 296 konut ve 11 ticari ünitenin yer aldığı projede büyüklükleri 83 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1,  3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 1+1 konutların fiyatları 623 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor.