Konut Haberleri
19 Nis 2013 13:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:23

Gedizler Yapı'nın konut projesinin lansmanı 24 Nisan'da yapılacak!

Gedizler Grup, Gedizler Yapı A.Ş. ile markalı konut sektörüne girdiği yeni projesinin lansmanını 24 Nisan 2013 çarşamba günü gerçekleştirecek.

Gedizler Yapı'nın konut projesinin lansmanı 24 Nisan'da yapılacak!

 


Türkiye’nin otomotiv konusunda köklü ve başarılı şirketlerinden Gedizler Grup,  Gedizler Yapı A.Ş. ile markalı konut sektörüne giriyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de yapılacak konut projesinin 24 Nisan 2013, Çarşamba günü, 09.30 – 11.00 saatleri arasında Ritz Carlton’da gerçekleştirilecek kahvaltılı basın lansmanında sizi ve/veya yönlendireceğiniz basın mensubunu aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
 
Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz’in konuşmacı olarak katılacağı lansmanda, Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gediz, Gedizler Yapı Proje Koordinatörü Tümerkan İbiş ve Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu da siz basın mensuplarından gelecek soruları yanıtlamak üzere hazır bulunacaklar.
 
55 bin metrekare arazinin yüzde 90’luk bölümünü yeşil alana ayırarak, yüzde 10’una inşa edilecek olan konut projesi, arsada bulunan yaklaşık 35 yıllık çam ağaçlarının konumuna göre projelendirildi. Konutlar, kolay bir hayatı seçen, yeşil bir hayat yaşamak isteyen, aynı zamanda çocuk sesleri ve kuş cıvıltılarını duymayı özleyen, ferah yaşam alanı tercih eden ve yaşamında bu evreye geçmek isteyenlerin tercihi olacak.