Sektörel
19 Eyl 2013 16:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:35

Gedizler Yapı Boat Show'a Ev're projesiyle katılıyor!

Gedizler Yapı, bu yıl 32.si düzenlenen Boat Show'da Ev're projesini tanıtacak

Gedizler Yapı Boat Show'a Ev're projesiyle katılıyor!
Her yıl binlerce tekne ve deniz tutkunu tarafından ziyaret edilen ve bu yıl 32.si düzenlenen Boat Show’a Gedizler Yapı Ev’re projesiyle damgasını vuracak
Otomotiv sektörünün deneyimli ismi Gedizler, gayrimenkul sektöründeki ilk projesi Ev’re’yi lüks teknelerin arenası Boat Show’da tanıtıyor. Sancaktepe’de yükselen projesiyle fuara ilk kez katılacak olan firma burada 36 metrekarelik dev bir çadırla yer alacak. Şirket, A 410 numaralı ve özel olarak hazırlanan stantta fuar ziyaretçilerini ağırlayacak. 
 
Gedizler Yapı A.Ş.’nin, İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden Sancaktepe’de hayata geçirdiği Ev’re’de 55 bin metrekare arazinin yüzde 90’ı yeşil alana bırakılarak inşa ediliyor. Mutlu bir yaşam alanının tüm gereksinimleri düşünülerek kurgulanan Ev’re, Aydos Ormanları’na komşu olmasıyla da temiz havayı içinde barındırıyor. Ferah yaşam alanı sunan, her cephesinden güneş ışığını doyasıya alan Ev’re konutlarında her kat, bahçede yeşillikler arasında bir yaşam vaat ediyor. 
 
Toplamda 4 blok ve 408 konuttan meydana gelen Ev’re Gedizler 2 etaptan oluşacak. İlk etabı 26 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Ev’re 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Ev’re Gedizler, meyve ağaçları, onlarca çeşit bitki bitki ve yapay su alanlarından oluşan botanik bahçe, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten parkuru, açık hava pilates alanı, fitness, vitamin bar, sauna, 550 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu,  yapay göl, çocuk oyun alanları, kafe ve kapalı –açık otopark gibi hayatı kolaylaştıracak doğal ve sosyal donatılarıyla mutlu ve yeşil bir yaşam alanı sunuyor.