Konut Haberleri
08 Mayıs 2013 14:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:24

Gedizler Ev're'de lansmana özel yüzde 10+5 indirim devam ediyor!

Gedizler Yapı'nın 250 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Ev're konut projesinde lansmana özel indirim Anneler Günü'nde de devam ediyor. 'Ailem için en iyisi' sloganıyla satı

Gedizler Ev're'de lansmana özel yüzde 10+5 indirim devam ediyor!

 


 
Gedizler Yapı’nın 250 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Ev’re konut projesinde lansmana özel indirim Anneler Günü’nde de devam ediyor.  “Ailem için en iyisi” sloganıyla satışa sunulan Ev’re konutlarında, sınırlı sayıda dairelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak, peşin alımlarda artı yüzde 5 indirim avantajı  da sunuluyor.
 
Gedizler Yapı A.Ş.’nin, İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden Sancaktepe’de  hayata geçirdiği Ev’re konut projesinde lansmana özel başlattığı  indirim Anneler Günü’nde de devam ediyor.  Ev’re konutları, Türkiye’nin otomotiv konusunda köklü ve başarılı şirketlerinden Gedizler Grup’un iştiraki olan Gedizler Yapı tarafından 55 bin metrakare arazinin yüzde 90’ı yeşil alana bırakılarak inşa ediliyor.
 
Ev’re konutlarında her şey mutlu bir yaşamın gereksinmeleri düşünülerek kurgulandı.  Aydos Ormanları’na komşu olan Sancaktepe’de inşa edilen Ev’re konutları bölgenin yeşil doğası ve temiz havasını da içinde barındırıyor. Ferah yaşam alanı sunan, 4 cephesi açık ve güneş ışığını çok iyi alan Ev’re konutlarında her kat, bahçede yeşillikler arasında yaşıyormuş hissini veriyor.