Konut Haberleri
27 Ara 2020 10:41 Son Güncelleme: 27 Ara 2020 10:54

Gaziantep'te gölet manzaralı villa keyfi! Fiyatlar 2 milyon 300 binden başlıyor

Gaziantep’te Alleben Göleti kente farklı bir yaşam olanağı sunarken, çevresinde gelişen villa konspetli projeler dikkat çekiyor. Villa Voyage bölgede gölet manzarasına ek olarak ‘yeşil yaşam’ özelliğiyle de farklı bir proje olarak öne çıkıyor.

Gaziantep'te gölet manzaralı villa keyfi! Fiyatlar 2 milyon 300 binden başlıyor

Gaziantep’te İnovas A.Ş.’nin yeni projesi Villa Voyage, hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında ‘yeşil yaşam’ özelliğiyle sahiplerini bekliyor. 20 bin 300 metrekare büyüklüğünde alan üzerinde 3 etapta 40 adet bağımsız villadan oluşan projede bireysel bahçe, geniş teraslar ve yeraltı yolları yer alıyor. Arazi yapısındaki eğimden kaynaklanan avantajla her villaya Alleben Göleti manzarası sunuluyor.

YEŞİL YAŞAM KONSEPTİYLE  

Gaziantep’te Alleben Göleti kente farklı bir yaşam olanağı sunarken, çevresinde gelişen villa konspetli projeler dikkat çekiyor. Villa Voyage bölgede gölet manzarasına ek olarak ‘yeşil yaşam’ özelliğiyle de farklı bir proje olarak öne çıkıyor. 2 milyon 300 bin TL’den başlayan villalarda için elektrikli otomobil araç şarj istasyonu bulunuyor. Atık su ve enerji tasarrufuna önem verilen projede havuz ve kullanım suyu güneş enerjisiyle ısıtılıyor. Teraslardan gelen yağmur suları, bahçede kullanılmak üzere depolarda toplanıyor.

TESLİMLER 2022'DE

Pandemi ile birlikte artan yeşil alan ve temiz hava ihtiyacına tam anlamıyla karşılık veren Villa Voyage projesinde fiyatlar 2 milyon 300 bin TL - 3 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. Projenin 16 adet bağısız villalı ilk etabında teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor. Villa Voyage’da lansman satışlarında alıcılara yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan sıfır faizli taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 5 ile yüzde 15 indirim fırsatı da sağlanıyor. İnşaat çalışmalarının başlamasıyla birlikte projede yüzde 25 ön satış oranına ulaşıldığı belirtiliyor.

HER VİLLA İÇİN ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYON

Her villa için elektrikli otomobil araç şarj istasyonun yer aldığı projede yapı malzemeleri yenilenebilir özellikli olarak kullanılıyor. ‘Yeşil yaşam’ özellikle Villa Voyage’de atık su ve enerji tasarrufuna önem veriliyor. Havuz ve kullanım suyu ısıtması güneş enerjisi ile sağlanırken, teraslardan akan yağmur suyu bahçede kullanılmak üzere depolanıyor. Günümüzde kuraklığın had safhalara çıkmasıyla birlikte projedeki bu özellikler farklı bir hayat anlayışını beraberinde getiriyor.

ÇEVRECİ BİR YAŞAM KURGUSU 

Villa Voyage projesi, İzmir’de mimarisi ile dikkat çeken, rezidans ve hotel yatırımları olan İnovas A.Ş tarafından yapılıyor. Proje koordinatörlüğüne de üstlenen İnovas A.Ş.’nin sahibi Serkan Orkun Villa Voyage için şunları söyledi: “Günümüzün en önemli sorunlarından olan hızlı ve kontrolsüz nüfus artışı ve küresel ısınma gibi büyük problemlerle ilgili farkındalığımızla birlikte çözümler geliştirmeye çalıştık. Ekoloji ve teknoloji ile uyumlu olma düşüncesiyle yola çıktığımız projemizde elektrikli şarj istasyonlarının kullanılması tasarım hedefleri içinde bulunuyor. Yeşile ve dış mekâna yönelik, bahçe kullanımına ve bağlantısına maksimum derecede fırsat veren, günümüz yapı teknolojileri ve yalın mimari yaklaşımı ile çevreci bir yaşam kurgusu yaratabilmemize imkân veren bir proje tasarladık. İsteğimiz, bireylerin kendisiyle, yaşamla ve doğayla daha derin ilişkiler kurabileceği bir yaşam alanına sahip olmalarının yanı sıra konforu hissedebilmeleri, şehirle her zaman bağlantıda ve ulaşılabilir bir yaşam alanını sunmak.”

GAZİANTEP'TE GÖLET KEYFİ

Villa Voyage yaşayanları Alleben Göleti’nin tüm sosyal alanlarına rahatlıkla ulaşabiliyor. Yürüyüş parkuru, açık spor tesisleri, restoranlar, kafeler, balık tutma alanları, kano gezintisinin yer aldığı gölette Gaziaptep’te keyifli bir yaşam olanağı sağlanıyor. Yapımı devam eden Livas Botanik Parkı ile yürüyüş bağlantısı bulunan Villa Voyage hem şehirli hem de doğanın içinde olma özelliğine sahip.

Villa Voyage lokasyon olarak çevreyoluna 2,5 kilometre, Prime Mall Alışveriş Merkezi’ne 3,5 kilometre, Gaski spor tesislerine 500 metre, Livas Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde, Gaziantepliler Anadolu Lisesi’ne 3 kilometre, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi’ne 3 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 


HER VİLLADA ÖZEL ISITMALI HAVUZ

İnovas A.Ş.’nin hem arsa sahibi hem de proje geliştiricisi olduğu Villa Voyage’da villalar iki katlı olarak 5+1 şeklinde ve 700 metrekare kullanım alanına sahip. Kat planları tercihe göre şekillendirilirken, bahçeler 250-450 metrekare aralığında değişiyor. Özel ısıtmalı havuzlu villalar ailelere bireysel yaşam konforu sunuyor. Villalarda, hizmetli odası, banyolu yatak odaları, kış bahçesi, teras, bireysel ısıtma, ebeveyn giyinme odası, ankastre beyaz eşya yer alıyor.