Gündem
09 Kas 2013 10:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:39

Gayrimenkul yatırımı için gelecek vaat eden bölgeler!

Gayrimenkul yatırımı için gelecek vaat eden bölgeler...

Gayrimenkul yatırımı için gelecek vaat eden bölgeler!
Mallepe: Kadıköy-Kartal metro hattı ve devam eden konut projeleri bölgedeki gayrimenkullerin değerine yüzde 12- 20 oranında etki yaptı. Beykoz: Poyrazköy ve Riva 2014 - 2018 yılları arasında yatırımcıları arzu ettiği değerleri görecektir. 
 
Silivri: Geçen yıl Kanal istanbul ve 3. Havaalanı projeleriyle gündeme gelen ilçedeki arsa ve konut değerleri doyum noktasına ulaştığından önümüzdeki 3 yıl içinde yeni bir sıçrama yapması beklenmiyor. 
 
Tabi ki seçim öncesi açıklamalar bu rüzgarı değiştirebilir. Kemerburgaz-Göktürk, Zekeriyaköy, Zeytinbumu, Kağıthane, Sultançifıligi-Habibler, Gazimahallesi-Küçükköy, Çekmeköy-Taşdelen-Sancaktepe, Göztepe, Maltepe'nin diğer ilçelere göre daha hızlı gelişeceği ve değerleneceği değerleme uzmanlannın ortak görüşü. Başakşehir-Küçükçekmece. Çatalca, Kayabaşı, Altınşehir, Ispartakule, Orhanlı , Şahintepe -Güvercintepe için de aynı tespitler dile geüriliyor. 
Yalnız bu bölgelerden Başakşehir ve Kûçûkçekmece hariç ulaşım akslarıyla ilgili alt yapı yetersizliği yatırımcıları kısa vadeli beklentilerine cevap vermiyor. IBB Başkanı Topbaş'ın raylı ulaşımla ilgili son açıklamalarına göre en az 4 yıl beklemek gerek. Aynı şekilde Şile, Ağva gibi bölgelerde de değer artışları 2014 sonrası hız kazanacak. 

Yeni Akit