Konut Haberleri
11 Eyl 2017 12:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:25

Gayrimenkul sektörünün nabzı Dubai'de atıyor!

Gayrimenkul yatırımcılarını buluşturan Dubai Cityscape Fuarı, bugün kapılarını açtı. 13 Eylül'e kadar sürecek olan fuarda Türkiye'nin önde gelen firmaları da projeleriyle boy gösterecek.

Gayrimenkul sektörünün nabzı Dubai'de atıyor!
Gayrimenkul alanında uluslararası yatırımcıları ve mimarları bir araya getiren Cityscape Global 2017 bugün kapılarını yerli-yabancı yatırımcılar için açtı.

Devler tek çatı altında buluştu

11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan fuar dünyadaki en prestijli gayrimenkul yatırım projelerini tek bir çatı altında buluşturacak. Konut satın almak, yatırım imkanı oluşturmak veya iş fırsatları geliştirmek isteyen sektör profesyonelleri için bulunmaz bir fırsat sunan Cityscape Global 2017'de Türkiye'den de önde gelen firmalar projeleri ile boy gösterecek.

86 ülke yatırımcıları bir arada

86 ülkeden 272 gayrimenkul firmasının katıldığı Cityscape Global 2017, 13 Türk firması için vitrin niteliğinde olacak. Emlak Konut GYO'nun katılımcıların başını çektiği fuarda Artaş İnşaat, Tahincioğlu, Emay İnşaat, EMS Yapı ve Garanti Koza Holding gibi firmalar projelerini vitrine çıkaracak.

Lansman, fuarın ilk gününde

Fuara'ın ilk günü 11 Eylül'de  Artaş Grup Avrupa Konutları Yamanevler projesinin lansmanını gerçekleştirecek. Fuar standında saat 11:00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla Avrupa Konutları Yamanevler projesin tanıtılacak.