Konut Haberleri
18 Eyl 2017 16:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:26

Gayrimenkul dünyası Körfez'de buluştu

Gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Fuarı, bu yıl 11-13 Eylül tarihlerinde kapılarını açtı. Fuara katılan ziyaretçi sayısı geçen yıla oranla yüzde 25 artış gösterdi. Türkiye'den ise 14 firma bu dev buluşmada yerini aldı.

Gayrimenkul dünyası Körfez'de buluştu
Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Küresel buluşm noktası

Cityscape Global’in alanında dünyanın en prestijli etkinliği olduğunu belirten Cityscape Fuarları Türkiye Temsilcisi İstexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, “Konferanslar ve yarışmanın da eşlik ettiği fuar, 3 gün süreyle küresel bir buluşma noktası oldu” dedi.

26 ülkeden 300 katılımcı

Bu yıl 11-13 Eylül tarihleri arasında Dubai World Trade Center’da düzenlenen Cityscape Global, 42 bin metrekareye yayılan dev fuarın yanı sıra düzenlenen konferanslar ve yarışma ile de gerçek anlamda bir küresel buluşma platformuna dönüştü. 26 ülkeden 300 katılımcı firmanın stand açtığı fuara, bin 150 konuşmacı ve delege de katıldı. Türkiye’den de 14 markanın yer aldığı küresel buluşmada bu yıl ziyaretçi sayısı öngörülerin de üzerine çıkarak, yüzde 25 artış gösterdi.

Türkiye'den 14 firma...

Dünyanın çeşitli ülkelerinden ziyaretçi sayısı 35 bine yaklaşan Cityscape Global 2017’de, Türkiye’den iki firma da sponsorlar arasında yer aldı. Küresel buluşmada Maryapı Silver Sponsor ve Vitra da Platinum Awards Sponsor olarak yer aldılar. Citysape Global’de bu yıl; API Grup, Aremas, Avrupa Konutları, Bekir Erkuş Gayrimenkul, Cathay Grup, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Emlak Konut, EMS Yapı, Garanti Koza, Mar Yapı, SPDO Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık ve Tahincioğlu olmak üzere Türkiye’den toplam 14 firma katıldı.