Konut Haberleri
12 Ara 2018 15:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 06:04

Gayrimenkul dövizden çok kazandıracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bu dönemde gayrimenkul sektöründe büyük fırsat oluştuğunu, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını ifade etti.

Gayrimenkul dövizden çok kazandıracak!
GAYRIMENKUL sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak projesi için start verdi. Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı Halk GYO ortaklığı tarafından İzmir Konak ilçesinin Alsancak sınırlarında inşa edilecek olan Evora İzmir, konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarını bir arada bulunduruyor. Karma proje olarak hayata geçirilen Evora İzmir'de rezidans, otel, ticari alanlar olmak üzere çeşitli üniteler yer alıyor. 35 bin 600 metrekare alanda 8 bloktan oluşacak projede, 1049 rezidans, 121 odalı bir otel ile yaklaşık 19 bin metrekare park ve yeşil alan yer alacak. Bine yakın ön talep alan projede metrekare satış fiyatları 8 bin 150 liradan başlarken, satış fiyatları ise 475 bin liradan başlıyor.

12 bin metrekarelik 2 adet park alanına sahip olacak proje, ağırlıkta 1+1 olmak üzere 6+1 büyüklüğe kadar 5 farklı daire tipinden oluşacak. Turizm ve kültür fonksiyonlarının yoğun olduğu proje, 12 bin metrekarelik park alanın yanında yükselecek.

KONUTTA EN UYGUN DÖNEM

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bu dönemde gayrimenkul sektöründe büyük fırsat oluştuğunu, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını ifade etti. Durbakayım, "Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmasın. Konut fiyatları açısından en uygun dönemdeyiz. Konutta kim ne umuyorsa, umduğunu bulacaktır" dedi. Şu anki hesaplarla projeden 1 milyar 800 milyon TL gibi bir hasılat beklendiğini ifade eden Nazmi Durbakayım, "Piyasanın hareketlenmesiyle bu rakamın üzerine çıkılacak" şeklinde konuştu.