Konut Haberleri
11 Ara 2012 13:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:14

Gayrimenkul danışmanı adayları dikkat!

İşbulurum emlak ve gayrimenkul sektöründe en çok aranan mesleklerden bir tanesi olan gayrimenkul danışmanlığında en çok aranan nitelikleri belirledi.

Gayrimenkul danışmanı adayları dikkat!

İşbulurum Kariyer ve İnsan Kaynakları Portalı emlak ve gayrimenkul sektöründe en çok aranan mesleklerden bir tanesi olan gayrimenkul danışmanlığında en çok aranan nitelikleri belirledi. Gayrimenkul danışmanlığı pozisyonunda görev almak isteyen adayın, girişimci olması ve yüksek motivasyon ve özgüvene sahip olması bekleniyor. İkili ilişkileri yüksek, ikna kabiliyeti olan adaylar firmalar tarafından tercih ediliyor.

Prim İle Çalışmak

Adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Fakat üniversite mezunu olan adaylar firmalar tarafından daha çok tercih ediliyor. Adaylardan kurumsal bir kimliği temsil edebilecek vasıflara sahip olması bekleniyor. Erkek adayların askerliğini tamamlamış olması ya da en az 3-5 yıl tecilli olması gerekiyor. Bu sektördeki şirketler gayrimenkul danışmanlarıyla maaş ve prim usulü çalışmayı tercih ediyor.  Sadece prim usulü çalışan firmalar ise prim yüzdelerini yüksek tutarak ihtiyaç duyduğu personeli arıyor.

Emlak ve gayrimenkul sektöründeki iş ilanlarını emlakeki.com’dan takip edin!