Konut Haberleri
07 Eyl 2016 09:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:38

Garanti Koza'dan isyan eden vatandaş şikayet sitesi kurdu! Ev bedeli kadar tadilat masrafı çıktı!

Son yıllarda İstanbul'un önemli bölgelerinde yaptığı projelerle öne çıkan Garanti Koza, kendilerinden ev alan vatandaşları kelimenin tam anlamıyla isyan ettirdi...

Garanti Koza'dan isyan eden vatandaş şikayet sitesi kurdu! Ev bedeli kadar tadilat masrafı çıktı!
İstanbul'un en güzel bölgelerinde proje yaparak satan Garanti Koza, vatandaşın hışmına uğradı. Öyleki firmanan şikayet eden vatandaş, kendilerine ulaşamayınca, sorunlarına çözüm yerine katlanarak artan bedeller gelince çareyi kendilerine "garantikozapalavralari.com" adı altında internet sitesi açmakta buldu. 



Garanti Koza projelerinden ev alan vatandaş ilk olarak tadilat sorunuyla karşılaştı. Projelerini resmen kaba inşaat olarak teslim eden firma, ev alan müşterilerinden fahiş bedeller istmeye başladı. Ödemeye kalkan vatandaşlar ise her gün artan meblağlar ile ne yapacağını şaşırdı.

Tadilatı ev sahibine yaptırmıyorlar
Koza Park Kınalı'dan ev alan bir vatandaşa vaad 2015 yılında teslim idi. Ancak yıl oldu 2016 hala teslimat yok. Üzerine bir de dekorasyon geldi. Masraf için ev sahibinden 96 bin TL isteyen firma vatandaşı sonunda bezdirid. "Şimdi de masraf 115 bin TL oldu. Sürekli bir zam halinde" diyen mülk sahibi şunları söyledi: "Bu da yetmezmiş gibi daha teslim edilmeden 'şu kadar süre içinde bitirmezseniz günlük 150 TL cezası var' diyorlar. Ama kendimiz yaptırmak istersek de 150 bin TL elektrik tesisatı için teminat istiyorlar."

İşte onlaarca Garanti Koza'dan ev alarak benzer sorunlar yaşayan onlarca kişiden sadece bir kaç tanesinin ifadeleri...