Konut Haberleri
06 Kas 2012 17:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:07

Galatasaray’a TT Arena için 65 milyon TL ceza geliyor

Galatasaray, önceki hafta yağmurun ardından zemini büyük zarar gören TT Arena'nın çatısını iki ay içinde kapatmazsa 65 milyon lira ceza ödemek zorunda kalacak.

Galatasaray’a TT Arena için 65 milyon TL ceza geliyor

Galatasaray Kulübü, önceki hafta yağmurun ardından zemini büyük zarar gören TT Arena'nın çatısını iki ay içinde kapatmazsa 65 milyon lira ceza ödemek zorunda kalacak.

Galatasaray’ın Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile imzaladığı protokole göre stadın çatısını kapatmaması durumunda inşaat maliyetinin yarısını ödemesi gerekiyor. Bu işlem için son tarih ise 2013 Ocak ayı.

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve G.Saray'ın 2. Başkanı Işın Çelebi'nin imzaladığı ek protokolün 8. maddesinin p bendine göre G.Saray stadın üstünü kapatacak çatı aksamını bu sözleşmenin imzalandığı 14 Ocak 2011 tarihinden itibaren 24 ay içinde tamamlamak zorunda.

'O TARİHE YETİŞMEZ' RAPORU
G.Saray yönetimi, konuyla ilgili olarak İstanbul Teknik Üniversitesi yetkililerine danıştı. İTÜ cephesi 'İnşaatın tam olarak oturması için aradan belli bir zaman geçmesi gerek. Ocak ayına yetişmesi imkansız' raporu geldi.

VATAN

Haberin tamamını okumak için linke tıklayın:

http://haber.gazetevatan.com/Haber/491450/1/Gundem#.UJkn3G82bIw