Kampanyalı Projeler
24 Oca 2018 15:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:38

Galata’da emlak yatırımı cazip hale geldi

İstanbul’un tarihi dokuya sahip Galata bölgesinde düşen emlak fiyatları gayrimenkul yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor. Bölgede metrekare fiyatları 3 yıl öncesine göre 10 bin dolardan 5 bin dolara gerilemiş durumda.

Galata’da emlak yatırımı cazip hale geldi
İstanbul'un aynı zamanda en değerli lokasyonlarından olan Galata’da Ceneviz Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen iki ayrı proje, Galata'nın tarihi dokusunu ve yerel kültürünü koruyarak modern ve doğal yaşamı birlikte sunuyor.

TAMAMI DUBLEKS DAİREDEN OLUŞUYOR

Önümüzdeki ay tamamlanması beklenen Kayıklar Apartmanı, 11 daireden oluşan butik bir proje. Ara katlar da dahil olmak üzere tümü dubleks dairelerden oluşuyor. Özelliklerine göre dubleks daireler Ağaç, Avlu, Ufuk ve Bulut adlarını alıyor. Ağaç Ev 96 m², Avlu Ev 98 m² + 16 m² bahçe, Ufuk Ev 143 m² ve Bulut Ev ise 192 m²'den oluşuyor.




İSTİKLAL’E YÜRÜME MESAFESİNDE

Dairelerin özel tasarlanmış mimarisi, üst düzey teknolojisi ve yüksek kazanç getirisi öne çıkıyor. Proje, mimariyi kent dokusunun ayrılmaz bir parçası olarak gören ve doğayla teknolojiyi birleştiren bir yaklaşımla tasarlandı.  Merkezi lokasyonu sayesinde kentin her noktasına özel araç veya toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşım imkanı sunuyor. Proje Karaköy sahiline, İstiklal Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 4-5 bin dolar aralığında seyrediyor.




OTOPARKLI VE DENİZ MANZARALI 44 PARSEL

Ceneviz Gayrimenkul’un ikinci projesi ise 44 Parsel ismini taşıyor. Aynı yerde ilk projeyle karşılıklı bir konumda bulunuyor. 16 daire ve 2 dükkandan oluşan projede, dairelerin kendine ait otoparkı ve deniz manzarası var. Projede dairelerin metrekare fiyatları 4 bin 500 dolardan başlayıp 6 bin 500 dolara kadar çıkıyor. Projede evlerin teslim tarihi ise 2019 yılı mayıs ayı olarak planlanıyor.




GALATA’NIN EN POPÜLER CADDESİNDE YENİ PROJE

Ceneviz Gayrimenkul bu iki proje dışında 2018 yılı haziran ayında yeni bir projenin daha temelini atmaya hazırlanıyor. Galata’nın en popüler caddesi olarak bilinen Serdar-ı Ekrem Caddesi üzerinde tarihi Doğan Apartmanı yanında inşa edilecek projede 26 daire ve 3 dükkan yeralacak. Tamamı otoparklı olarak planlanan dairelerin metrekare satış fiyatı 5 ila 8 bin dolar arasında değişiyor. Projenin tamamlanma tarihi ise 2020 yılı mayıs ayı olarak planlanıyor.