Konut Haberleri
26 Tem 2016 15:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:31

FuzulEv'den yatırım ve istihdam atağı!

Gayrimenkul sektörünün köklü markası Fuzulev, yılsonuna kadar 40 şubeye ulaşmayı ve 400 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

FuzulEv'den yatırım ve istihdam atağı!
FuzulEv, binlerce aileyi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Her ay 2 yeni şube açan Fuzulev’in şu an 21 şubesi bulunuyor. Kolay konut edindirme sistemiyle ev sahibi olmayanları hedefleyen Fuzulev, Türkiye’ye ve ekonomiye duyduğu güveni yatırımla tazeliyor. Kayseri’den sonra; Denizli ve Malatya’da şube açan Fuzulev önümüzdeki aylarda Trabzon ve Diyarbakır’a da açılıyor.

Fuzulev’deki büyümeye ilişkin görüşlerini aktaran Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “2016 yılı Temmuz ayında Türkiye genelinde 21 şubeye ulaştık. Ülkemizin yaşadığı menfur darbe girişimleri sonrasında çok hızlı toparlandık, piyasalarda dengeler bozulmadı. Biz de grup olarak çok daha fazla çalışma kararı aldık, Fuzulev 2016 yılında daha hızlı büyüyecek, Türkiye’nin her bölgesinde şubeleri olan bir marka olacağız. Gençlerimize yeni istihdam oluşturacağız, bunun büyük bir kısımını Anadolu’da gerçekleştireceğiz. 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapma hedefimize kararlılıkla yürüyoruz. Türk ekonomisi için yatırım yapmak, büyümek şu andaki en büyük önceliğimiz. Türkiye bu zorlu sürece ülkesini seven iş adamlarının, kurumlarının yatırımlarıyla kazançlı çıkarak atlatacak” dedi.

FuzulEv’in kolay konut edindirme sistemi ile isteyen her aile faiz ödemeden, fazla beklemeden, kira öder gibi ev sahibi oluyor. Sabit gelire sahip olup, kiradan kurtulmak isteyenler için yüksek geri ödemeler olmadan, cazip imkânlar sunuyor. FuzulEv, sadece bir yıl gibi kısa bir sürede aralarında Kayseri, Denizli, Malatya ve İstanbul'un bazı bölgelerinin de bulunduğu yerlerde açtığı şubelerle, bir çok kişiye iş imkanı sağlayarak istihdama katkıda bulunmuştur.

Fuzul Grup Hakkında

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur.  Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, Fuzul Autocity, ve FuzulEv yer almaktadır. 

Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent
Evila, Olimpia Park Plus”, Kâğıthane’de “ Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve on binlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır.

Fuzul Grup yılların vermiş olduğu deneyim ve yaratmış olduğu güven ile konut sektörüne yeni bir soluk kazandırdığı FuzulEv sistemi ile de ev almak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi uygun koşullar ile mülk sahibi yapmayı amaçlamaktadır